Juniorii PSD, din nou în Deltă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tineretul PSD organizează şi în acest an, pentru a opta oară, Tabăra de Ecologizare şi Igienizare „Trofeul Naţional Delta Dunării”.

Astăzi, 19 august, la ora 10, nu mai puţin de 700 de juniori PSD, printre care 400 din judeţul Galaţi se vor îmbarca din Gara Fluvială pe vaporul care îi va duce la Sulina. Tabăra se va desfăşura în perioada 19 - 22 august pe plaja Sulina, din judeţul Tulcea.

Tinerele vlăstare ale social-democraţiei îşi propun astfel să tragă un semnal de alarmă, atât în rândul autorităţilor, cât şi al turiştilor, cărora nu le pasă de gunoaiele pe care le lasă în urmă, şi să arate că o campanie de ecologizare se face prin multă muncă şi dăruire.

Potrivit preşedintelui TSD Galaţi, Dorin Butunoiu, sub egida “O Românie curată”, acţiunea are scopul de a reuni echipe din cadrul organizaţiilor judeţene ale Tineretului Social-Democrat din toată ţara, pentru ecologie, politică, dar şi distracţie.

De altfel, în cea de-a doua zi a taberei, la acţiuni vor fi prezenţi şi o parte din membrii  Biroului Permanent Naţional PSD. Nu vor lipsi preşedintele PSD Victor Ponta, secretarul general Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Naţional PSD Adrian Năstase.

Citit 631 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.