Penelope Cruz a refuzat să renunțe la haine în primul ei rol la Hollywood

Penelope Cruz a refuzat să renunțe la haine în primul ei rol la Hollywood
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Penelope Cruz a făcut dezvăluiri despre propriile ei experiențe ca tânără actriță la Hollywood, într-o discuție în cadrul podcastului "Five Things With Lynn Hirschberg". Cruz (49 de ani) a povestit că a spus "Nu" primei ei mari șanse în SUA, după ce a descoperit că ar fi trebuit să se dezbrace pentru câteva scene de sex, în filmul în care ar fi urmat să joace, conform filmnow.ro.

Vedeta spaniolă a mărturisit că a refuzat prima ei mare șansă în America, pe când avea 20 de ani. "La prima oportunitate pe care am avut-o, la un casting, regizorul a spus: «Trebuie să semnezi clauza aceasta și să-ți dai acordul pentru câteva scene de sex». Am fost foarte șocată pentru că nu scria nimic despre asta în scenariu când l-am citit. Eram singură în L.A. și am spus: «Nu înțeleg, pentru că am avut scenariul ăsta de un an și nu era acolo nimic de genul acesta»".

Penelope Cruz avea să filmeze primele ei scene intime în 2012, cu Emile Hirsch, în drama "Twice Born".

În timpul podcastului, Penelope a făcut și câteva comentarii rare despre sora ei, Monica, actriță și dansatoare, cu care seamănă leit. Cele două vor fi imaginea unei colecții pentru un brand de încălțăminte. Întrebată dacă își influențează stilul reciproc, ea a spus: "Da, mult, până în punctul în care ne luăm una alteia hainele din dulap. Uneori purtam exact aceleași lucruri când eram mici".

Monica seamănă atât de mult cu Penelope, încât a înlocuit-o în timpul unor scene din "Pirații din Caraibe: On Stranger Tides", în 2010. Născută pe 28 aprilie 1974, Penelope Cruz are un fiu, Leo (12 ani), și o fiică, Luna (10 ani), împreună cu soțul ei, actorul Javier Bardem.

Citit 957 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2023 14:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.