Trupa „Stance”, premiată la Sibiu

Trupa „Stance”, premiată la Sibiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce, anul trecut, a câştigat Marele Trofeu şi alte premii la Festivalul Naţional Studenţesc de Dans, anul acesta, trupa Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi s-a întors cu opt distincţii *

Tinerii gălăţeni din trupa „Stance”, care au participat la sfârşitul săptămânii trecute la celebrul Festival Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu, se întorc astăzi acasă cu tolba plină de premii. Trupa care a reprezentat Casa de Cultură a Studenţilor (C.C.S.) Galaţi a câştigat nu mai puţin de 8 premii.

Este vorba despre 6 premii I (secţiunea duet – genul modern, secţiunea formaţie – genul modern, secţiunea formaţie - genul show-revue, secţiunea formaţie - genul caracter, secţiunea formaţie - genul temă impusă), un premiu II (sectiunea solo - genul contemporan) şi titlul de cel mai bun dansator. Acest din urmă titlu a fost obţinut de Marius Fanaca.

Formaţia gălăţeană şi-a confirmat, astfel, valoarea, la ediţia din anul precedent „Stance”  obţinând Trofeul Festivalului.

Participări cu efect

Evoluţia spectaculoasă a dansatorilor vine dupa ce, cu o săptămână înainte, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi a participat la Festivalul Naţional de Creaţie Vestimentară „Culorile Toamnei” şi la Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei”, unde a obţinut, de asemenea, numeroase distincţii.

Conducerea instituţiei intenţionează, de altfel, să-i premieze, la rândul său, pe toţi studenţii cu rezultate deosebite obţinute în acest an, într-o Gală de Crăciun.

Până atunci, la sfârşitul acestei săptămâni, CCS Galati va participa, prin intermediul Agenţiei aQua models, la Student Fashion Day, eveniment organizat de Casa Studenţilor din Iasi.

Foto: C.C.S. Galaţi

Citit 1454 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.