Lansare de colecţie de rochii - “RazAny” sau eleganţa la debut

Lansare de colecţie de rochii - “RazAny” sau eleganţa la debut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul gălăţean Infinity a găzduit vineri noaptea lansarea primei colecţii de rochii a tinerei creatoare de modă Ani Sălceanu (Ani). Colecţia poartă numele de “Razany” şi este compusă din 11 rochii. Ţinutele sunt casual, fiind foarte potrivite pentru petrecerile organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Printre cele 11 rochii se află şi una de mireasă.

“Principalele aspecte pe care le-am avut în vedere atunci când am conceput şi am creat rochiile au fost cele de noutate şi de originalitate. Pregătirea evenimentului am început-o în urmă cu aproximativ două luni, petrecând foarte mult timp în procesul de accesorizare a rochiilor, care a fost realizat manual”, ne-a explicat Ani.

De machiajul modelelor s-a ocupat make-up artistul Alexandra Chivu, în timp ce coafurile au fost create de hair-styliştii Mihaela şi Iulian Neculai.

La doar 22 de ani, Ani spune că pasiunea pentru design vestimentar o are încă din copilărie. Deşi este studentă la Facultatea de comunicare şi relaţii publice, tânăra mărturiseşte că cea mai mare parte a timpului o dedică designului vestimentar. În ceea ce priveşte felul în care publicul a primit colecţia, faptul că multe dintre tinerele din club au dorit să-şi comande modele din rochiile prezentate este o garanţie a călităţii activităţii pe care Ani o desfăşoară.

Citit 1976 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 00:16

3 comentarii

 • postat de Alexandra
  Marți, 13 Decembrie 2011 02:09
  Multumim;)...mometan suntem busy,lucram in ecologie...trecem unele pareri la recycle bin,cat despre politica stati linistit daca e va anuntam noi.Sarbatori fericite si linistite!:*
  0
  0
  Raportează
 • postat de politicianu de serviciu
  Luni, 12 Decembrie 2011 15:23
  stimate domnisoare,va multumim ca existati!dar unde sunteti de gasit! merci poate intrati in politica !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alexandra
  Luni, 12 Decembrie 2011 01:33
  A fost o seara deosebita la care s'a muncit mult!Va multumim ca ne'ati fost alaturi:)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.