După ce a scos Discovery Channel, RCS&RDS anunţă oficial lansarea BBC Entertainment şi BBC Knowledge pe reţelele sale

După ce a scos Discovery Channel, RCS&RDS anunţă oficial lansarea BBC Entertainment şi BBC Knowledge pe reţelele sale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

RCS&RDS anunţă, într-un comunicat remis marţi MEDIAFAX, faptul că a lansat pe 1 decembrie televiziunea BBC Entertainment, precizând că de la 1 ianuarie 2013 va difuza în reţelele sale şi postul BBC Knowledge.

Potrivit comunicatului, BBC Worldwide Channels şi RCS&RDS au încheiat un parteneriat prin care vor difuza BBC Knowledge în premieră în România, începând cu data de 1 ianuarie 2013.

"Tranzacţia marchează primul pas într-un plan ambiţios de extindere a canalului în ţările din Europa Centrală şi de Est pe parcursul anului 2013", se mai spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, acordul încheiat cu RCS&RDS, unul dintre principalii operatori de Pay TV în ţările din Europa Centrală şi de Est, include şi lansarea canalului BBC Entertainment în reţeaua Digi TV din România şi Ungaria, din 1 decembrie 2012. "Canalele vor fi disponibile în pachetul de programe de bază al RCS&RDS pe ambele pieţe (România şi Ungaria), ajungând la un număr de 1 milion de abonaţi în România", se mai spune în comunicat.

RCS&RDS a scos, pe 29 noiembrie, de pe reţelele sale de cablu (care au aproximativ două milioane de abonaţi, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului.

Citit 1724 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.