Antonia, divorţ sau mişcare de imagine?

Antonia, divorţ sau mişcare de imagine?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce Anda Adam şi Victor Slav au anunţat că s-au despărţit, după şase ani de relaţie, iată că o altă ruptură îşi face apariţia în lumea muzicală românească.

De această dată este vorba de soţii Antonia şi Vincenzo Castellano. Cei doi s-au despărţit în urmă cu trei săptămâni, unul din motive fiind reproşurile pe care bărbatul i le adresa din ce în ce mai des, dorindu-şi ca artista să îşi petreacă mai mult timp alături de familie şi, implicit, de fiica ei, Maya, în vârstă de doi ani.

Timpul limitat pe care Antonia începuse să îl petreacă alături de familie era datorat programului extrem de încărcat pe care l-a impus noua ei echipă de management, cei care au propulsat-o pe Inna în topurile muzicale internaţionale în urmă cu trei ani.

Sătulă să mai audă aceleaşi reproşuri, solista i-a spus că vrea să petreacă o perioadă separaţi, fără însă a invoca divorţul. Astfel se face că, de trei săptămâni, cei doi sunt, oficial, despărţiţi, însă continuă să locuiască împreună.

Gurile rele susţin însă că nu ar fi imposibil ca informaţiile apărute în presă să fi menite a aduce un suflu mediatic nou asupra carierei Antoniei, în condiţiile în care ştirile despre despărţire vând ziare şi atrag trafic pe site-uri şi că este foarte probabil ca după ce vâlva în urma despărţirii se va consuma, cei doi soţi să anunţe că s-au împăcat.

“Aveau probleme de mai mult timp, el era nemulţumit că ea e mereu plecată. Dar ea şi-a văzut de contractele pe care le are pentru că oricum e singura din casă care avea un venit. Am văzut că oamenii îşi închipuie ca ea este o întreţinută, dar nu-i deloc aşa, tot ce a reuşit până acum a făcut pe propriile ei puteri. El nu câştigă bani, tatăl lui, Ciro, le plăteşte chiria la apartamentul de lux în care locuiesc în Bucureşti”, a spus o apropiată a cuplului.

Alţii cred că problemele cuplului ar avea un temei, ştiind cât de stricţi sunt italienii atunci când intră în discuţie viaţa de familie. „Am citit şi eu azi ziarele. Nu cred o iotă. Acum câteva zile erau tandri unul cu altul, eu îi văd foarte des. Cred că povestea asta e pentru a atrage atenţia presei asupra lor şi că ulterior se vor împăca. Se potrivesc de minune şi, repet, Antonia şi Vincenzo se iubesc foarte mult, toată ziua se giugiulesc. I-am văzut recent", a declarat pentru Click o sursă din apropierea cuplului Antonia-Vicenzo Castellano.

Cu siguranţă, aspiraţiile Antoniei de a deveni artist internaţional va face ca solista să se afle în perioada următoare mai mult pe drumuri decât acasă, situaţie deloc plăcută de familia soţului ei, mai ales în condiţiile în care cei doi au o fetiţă de doi ani de crescut.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2122 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.