Connect-R nu ne lasă să dormim, vineri, la Divino

Connect-R nu ne lasă să dormim, vineri, la Divino
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Connect-R vine mâine, începând cu ora 23,00, în Divino Glam Club, în cadrul Pop Star Night. Ştefan Mihalache – băiatul care mai târziu avea să devină artistul pe nume Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în Bucureşti. Cariera sa artistică a început la vârsta de 8 ani, când a fost selecţionat în grupul „Primăvara” ca dansator.

Connect-R a debutat în peisajul hip-hop românesc în 1997, când, împreună cu Bull-Dog, a fondat trupa Giganţii. Prima sa apariţie discografica este piesa “Observ” de pe compilaţia “Real Hip-Hop”. În 1998, apare o nouă piesă semnată Connect-R - “Operaţie pe suflet deschis”, piesă care a ajuns pe locul al doilea în Top 50 la Radio Contact. În 2000, Connect-R a fondat Veritasaga, alături de Jivago, Preaetor şi Dribbler.

A colaborat cu RACLA pe albumele “Plus infinit” şi  “Pătratul roşu”, apoi alături de care înregistrează în 2001 albumul-eveniment, “DEXteritate”.

În 2006, el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului – împreună cu Arsenie el a reprezentat atunci Moldova în marea finală, cu piesa „Loca”.

În 2012, piesa “Vara nu dorm” a fost hitul care a sunat în urechile tuturor, care s-a menţinut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni în  topurile naţionale. Acum Connect-R e pe val cu un nou hit, “Love is the way”.

Intrarea la spectacol costă 20 de lei pentru băieţi, iar pentru fete este gratuită.

Citit 1316 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2013 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.