Regal de dans sportiv, în weekend, la Sala "Siderurgistul"

Regal de dans sportiv, în weekend, la Sala "Siderurgistul"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iubitorii dansului sportiv sunt aşteptaţi în acest weekend la Sala Siderurgistul, unde va avea loc a VII-a ediţie a Cupei Beija Flor. Organizatorii, Clubul de Dans Sportiv Beija Fluor, condus de Iulian şi Lăcrămioara Tenie, şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport au pregătit multe surprize pentru gălăţeni. Competiţia va debuta sâmbătă dimineaţă la ora 9,00 şi va continua întreaga zi, gălăţenii putând admira zeci de perechi de dansatori de diferite vârste şi clase.

De la ora 19,30 va avea loc gala festivalului cu evoluţia celor mai titrate perechi din lumea dansului sportiv. Competiţia se va relua duminică, cu evoluţia perechilor începătoare (categoria precompetiţional).

Duminică după-amiază vor putea fi admirate perechile înscrise în competiţie care îşi doresc Cupa Beija Flor. Alături de organizatori au fost şi cei de la Clubul de Fotbal Oţelul Galaţi, care au arătat prin implicarea lor că sportul este cel mai important, indiferent că se numeşte fotbal sau dans. Aşadar, gălăţenii vor avea parte de două zile pline de surprize şi de un regal de dans susţinut de sportivi din întreaga ţară. Chiar dacă întreaga competiţie va putea fi urmărită în direct pe internet, dacă doriţi să vă delectaţi nu rataţi să mergeţi la sala Siderurgistul în acest weekend. Cu siguranţă nu veţi regreta că aţi ales această competiţie în locul privitului la televizor.

Citit 1446 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2013 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.