Specia umană ar putea dezvolta tentacule şi o piele care îşi schimbă culoarea,pe măsură ce evoluează

Specia umană ar putea dezvolta tentacule şi o piele care îşi schimbă culoarea,pe măsură ce evoluează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oamenii ar putea dezvolta oase flexibile, tentacule şi chiar o piele care îşi schimbă culoarea, pe măsură ce specia umană evoluează, pentru a ţine pasul cu modificarea accelerată a mediului în care trăieşte, afirmă un om de ştiinţă britanic, citat de dailymail.co.uk

Neurocercetătorul britanic Dean Burnett spune că specia umană ar putea să dezvolte o serie de caracteristici fizice suprarealiste pentru a face faţă provocărilor din mediul modern în care trăieşte. Printre sugestiile sale bizare se află o piele care îşi schimbă culoarea, care îi va ajuta pe oameni să se camufleze sau să iasă în evidenţă, dar şi tentacule, care să îi ajute pe oameni să folosească mai bine computerele.

Ideile neurocercetătorului Dean Burnett au fost făcute publice după ce un om de ştiinţă de la Universitatea Sheffield a "prezis" că oamenii din viitor vor dezvolta ciocuri şi dinţi regenerabili.

Dean Burnett a alcătuit astfel o listă de caracteristici fizice pe care oamenii ar putea să le dezvolte în viitor. Acestea includ tentacule, piele care îşi schimbă culoarea, schelet flexibil şi auz selectiv. Savantul britanic notează totuşi, cu umor, că procesul evolutiv se desfăşoară într-o perioadă foarte îndelungată şi, deci, niciunul dintre cititorii săi din zilele noastre nu va trăi pentru a vedea dacă predicţiile sale se vor dovedi adevărate sau false.

Citit 1401 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2013 15:40

2 comentarii

 • postat de Sailor
  Joi, 11 Iulie 2013 21:50
  Au luat-o razna si englezii!Sper sa nu ajunga si MR Burnett in situatia desteptului nostru de la Iasi...Uneori face rau si... prea multa carte!
  0
  0
  Raportează
 • postat de k
  Joi, 11 Iulie 2013 17:02
  Ce articol jenant. Cand incepeti sa preluati si din can-can, libertatea? Ca dailymail cam tot aia e.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.