Ce n-a văzut Galaţiul: Petrecere cu sânii la vedere în Infinity

Ce n-a văzut Galaţiul: Petrecere cu sânii la vedere în Infinity
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atmosferă încinsă cu DJ-iţă care a pozat în Playboy şi dansatoare topless


Mihaela Ifrim, alias DJ Miki Love, care a fost prima femeie DJ din România care a mixat cu sânii goi la platane, vine, sâmbătă 28 septembrie, în Infinity Club, pentru „Topless Night”. Organizatorii anunţă că petrecerea va fi fierbinte şi că vor fi şi dansatoare cu sânii goi. Intrarea este 10 lei pentru fete, 20 de lei, pentru băieţi.

Importată din străinătate, ideea de a anima atmosfera în cluburi mixând fără sutien a prins foarte bine şi în România. Cea care a lansat trendul în cluburile bucureştene a fost Mihaela Ifrim, alias DJ Miki Love, iar imediat a urmat-o craioveanca Daniela Neacşu, cunoscută ca DJ Harra.

A furat meseria de la iubitul ei

DJ Miki Love şi-a făcut debutul în această meserie pe 14 februarie 2007, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, când a mixat într-un club din Regie. După mai bine de jumătate de an în care a dansat ca animatoare în club, DJ Miki Love a prins un tren important: un tabloid i-a propus să-şi arate sânii la platane.

„Cred că lucrurile şi-au urmat cursul firesc, deşi nu m-am gândit niciodată că o să fac asta. Aveam un prieten DJ şi am stat pe lângă el ca să învăţ. Însă nu prea mă lua în seamă, mai ales ca în lumea DJ-ilor sunt numai bărbaţi”, povesteşte Mihaela, care este şi absolventă a Facultăţii de Relaţii Internaţionale. Acum ea mixează nu numai în România, ci şi în Italia sau Rusia.

Fizica mecanică faţă-n faţă cu sânii

„După ce m-am lansat, m-am înscris la Şcoala de DJ, unde am studiat, timp de trei luni tot felul de materii, de la Istoria muzicii şi Genurile muzicale, până la Fizica mecanică şi Elemente de marketing”, spune Mihaela. „Pot pune muzica oriunde în afara. Am fost invitată la Chişinău, o să am câteva concerte şi în Italia. Am mai avut şi nişte propuneri din Indonezia”, adaugă tânăra.

Pe lângă muzica la platane în sânii goi, Mihaela şi-a lansat şi propriile melodii, care deja au intrat în topurile radiourilor din afară. Primul single lansat în noiembrie 2009, „Black Cat”, s-a bucurat de succes în ţări ca Belgia, Olanda, Bulgaria, Marea Britanie sau Franţa, la fel ca şi melodia lansată recent - „I Want To Be a DJ”.

Ultimul ei single se numeşte „Shake” şi a fost lansat la finalul anului trecut, atunci când a realizat şi un pictorial sexy pentru revista Playboy.

 

Citit 3711 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2013 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.