Bianca Ioniţă se mărită de Ziua Copilului

Bianca Ioniţă se mărită de Ziua Copilului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bianca Ioniţă, simpatica prezentatoare a ştirilor Kanal D, se află în plin proces de organizare a propriei nunţi, întrucât a fost de curând cerută de soţie de către Daniel Pena, cel care îi este iubit deja de trei ani. Numărătoarea inversă până la marele eveniment, care va avea loc pe data de 1 iunie, exact de Ziua Copilului, a început deja. Într-un interviu, Bianca a vorbit despre cum merge până acum organizarea celui mai frumos eveniment din viaţa ei, dacă a întâmpinat ceva dificultăţi la acest capitol, dar a şi dezvăluit câteva surprize pe care le-a pregătit invitaţilor în ziua cea mare.

Reporter: Te ocupi singură de organizarea propriei nunţi. Până la data de 1 iunie o să devii o veritabilă “bridezilla”? Îţi dă bătăi de cap organizarea nunţii?

Bianca Ioniţă: Da, mă ocup singură, dar împărtăşesc alegerile sau orice cu Dani. Sincer, nu cred că voi deveni “bridezilla” pentru că sunt o persoana tipicară şi găsesc mereu soluţii dacă întâlnesc vreun obstacol. Bătăi de cap, nu prea, dar mici impedimente au apărut pe parcurs.

Rep: Nu era mai simplu să angajezi o firmă care se ocupe de toate aceste detalii?

B.I: Ba daaa, clar că era mai simplu, dar îmi place să ştiu tot şi mai ales când ştiu exact ceea ce îmi doresc. Norocul meu este faptul că lucrez doar în weekend la Ştirile Kanal D şi am toată săptămâna să mă organizez.

Rep: Te măriţi… de Ziua Copilului. Vor fi multe dulciuri în meniu?

B.I: Aşa este, dar în meniu nu vom avea dulciuri, vom avea un bar de fructe cu o fântână de ciocolata albă şi tortul, care nu va arăta ca tortul clasic de nuntă.

Rep: Ştiu că faci o nuntă mare, ca-n povesti! Câţi invitaţi o să ai şi unde o organizezi?

B.I: Pe hârtie sunt până acum în jur de 700 de persoane, dar noi ne aşteptăm la 400 de prieteni dragi. Iniţial, găsisem un salon pe lacul Plumbuita, dar având în vedere că sunt 400 de prieteni, ne-am mutat la un salon, undeva prin Cotroceni. Ocupăm o sală, un cort şi o terasă cu piscina.

Rep: Care a fost cea mai mare provocare în această misiune de organizare a propriei nunţi?

B.I: Cea mai mare provocare, în general, în organizarea unei nunţi rămâne programul artistic, formaţia gazdă, DJ-ul. Restul sunt foarte uşor de făcut, atâta timp cât ştii ceea ce îţi doreşti.

Rep: Ai superstiţii legate de ziua cea mare?

B.I: Nuuu, sper doar să nu plouă.

Rep: O să respecţi obiceiurile sau o să fie o nuntă nonconformistă?

B.I: O să respectăm o parte din obiceiuri, nu chiar toate. Spre exemplu, la biserica voi fi aşteptată la altar de Dani alături de naşa Giulia, iar eu voi intra în biserică alături de naşul Vlad.

Rep: Care sunt elementele care vor distinge nunta ta de altele?

B.I: Wow, sunt câteva elemente! Începem cu scăunelul pentru poşetele doamnelor, este acel taburet aşezat lângă scaunul doamnei, iar aceasta va fi invitată de către hostesse să îşi aşeze poşeta.

Continuăm cu cabina foto, acea cabină ca în filme unde intră mai multe persoane şi fac poze haioase ce se developează instant. Nu ne plac artificiile şi atunci vom avea baloane cu heliu ce vor fi înălţate la cer. Mai păstrez câteva surprize pentru invitaţii mei…

Rep: Cât de implicat este soţul tău în organizarea nunţii? Sau te consulţi doar cu naşa (aka Giulia Anghelescu)?

B.I: Dani este implicat atunci când trebuie să spună “da” sau “nu”, iar când e “nu” trebuie să justifice şi să mă facă să înţeleg că undeva am exagerat. Cu naşa, da, m-am consultat asupra vestimentaţiei ei şi a buchetului ei de naşă.

Rep: O să fie o nuntă cu “whishlist”? O să dai invitaţiilor tăi o listă cu lucrurile care îţi lipsesc şi magazinele de unde pot fi cumpărate? Aşa se procedează la americani…

B.I: Da, ştim că aşa se procedează în occident, nu numai în America, dar nu facem aşa tocmai pentru că nu ne lipseşte nimic pentru casă sau alte chestii, iar românul este mai comod şi decât să se ducă la magazin să lase “darul” pentru diverse lucruri, preferă să vină cu “darul” la buzunar.

Rep: Care este cea mai mare dorinţă a ta legată de ziua cea mare?

B.I: Cea mai mare dorinţă a mea este ca toţi invitaţii noştri să se simtă bine şi să se distreze alături de noi. Sperăm că vor fi încântaţi de tot ceea ce le-am pregătit noi.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1752 ori Ultima modificare Vineri, 11 Aprilie 2014 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.