VEDETE/ Mihaela Rădulescu se întoarce definitiv în România?

VEDETE/ Mihaela Rădulescu se întoarce definitiv în România?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihaela Rădulescu a semnat cu Pro TV şi va fi membru al juriului în cadrul noului sezon „Românii au talent”. Va colinda ţara în caravana de preselecţii şi va participa ulterior la ediţiile live. Mulţi se întreabă dacă nu cumva se va muta înapoi în România, după cinci ani petrecuţi în Monaco. Iată ce declară vedeta.

Noul sezon „Românii au talent” o va ţine pe Mihaela Rădulescu mult timp în Romania în această toamnă. Vedeta, în calitate de membru al juriului va colinda ţara cu caravana preselecţiilor, apoi va fi prezentă la repetiţii şi la ediţiile live ale show-ului.

Prin urmare, va petrece în România mai mult timp ca niciodată în ultimii ani, fapt pentru care mulţi s-au întrebat dacă nu cumva intenţionează să se mute înapoi în ţară, după cinci ani petrecuţi în Monaco.

Mihaela spune că va face doar naveta în România, întrucât fiul ei trebuie să îşi continue studiile în Monte Carlo, acolo unde s-a integrat foarte bine.

„Nu mă întorc, doar fac naveta. Copilul meu a trecut în clasa a VI-a, e perfect integrat atât şcolar, cât şi social, n-aş putea să provoc schimbări majore în viaţa lui”, a menţionat ea.

Vedeta nu spune însă nu unei locuinţe în România, dar uneia de vacanţă.

„Mi-am dorit de când mă ştiu o casă, ori pe malul mării, ori într-un vârf de munte. O casă de vacanţă, desigur, doar că încă nu m-am apucat serios să caut ceva. Într-o bună zi, cândva”, a adăugat ea.

Prezentatoarea TV apreciază nespus stilul de viaţă de la Monte Carlo, povestind inclusiv cum se întâmplă des să dea nas în nas cu actori şi sportivi celebri.

„E greu să nu îţi placă ceva în ţară asta (n.r. Monaco). Am marea în faţa ochilor în fiecare dimineaţă, am prieteni buni şi o casă frumoasă, am activitate zilnică, am ce vizita în weekend-uri… şi am marele noroc de a mă adapta rapid, oriunde. Sigur că am şi vecini celebri. Mă salut cu Djokovic în garaj sau în lift, mă uit topită la Roger Moore şi la ochii ăia atât de albaştri, mai trag cu coada ochiului la masa lui Robert de Niro, când mai vine prin Monaco, era să mă impiedic uitându-mă după Jason Statham, care era fără iubita aia a lui nepermis de frumoasă şi tot aşa”, a declarat vedeta.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1410 ori Ultima modificare Vineri, 26 Septembrie 2014 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.