Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Boombox, petrecere la început de weekend

Astăzi, 24 octombrie, de la ora 23,00, în clubul Boombox, de la etajul patru al magazinului Winmarkt, începe o mare petrecere cu DJ Suciu şi DJ Alec, dar şi cu Ruval, un cântăreţ din Galaţi. Biletul costă 10 lei până la miezul nopţii, iar cei care ajung mai târziu plătesc 20 de lei.

În Paris Cafe, seară de folk

Vineri seară, începând cu ora 20,30, gălăţenii sunt aşteptaţi să se relaxeze într-o atmosferă cu muzică folk, la Paris Cafe, alături de Florin Lazăr, Claudiu Ene şi Cristian Piron. Cei prezenţi vor putea retrăi, pe acorduri de chitară, nostalgia vremurilor de altădată şi se vor bucura, în egală măsură, de refrenele prezentului. Intrarea este liberă.

Weekend cu SURPRIZE în Festivalul de Comedie. Ce piese vor fi sâmbătă şi duminică

În Cheears Pub, jam-ul de sâmbătă

Muzica folk şi cea rock vor fi la putere în Cheers Pub, la obişnuitul jam de sâmbătă, organizat de carismaticul Florin Chiriac (Hippie). Cu cântece amestecate din mai toate culorile toamnei, jam-ul se fierbe până la lăsarea liniştii, iar intrarea este liberă.

În Teatris, concert „Taraful din Clejani”

Concert de zile mari sâmbătă, 25 octombrie, în Teatris. Viorica, Ioniţă şi ceilalţi membri ai Tarafului din Clejani promit publicului gălăţean un spectacol extraordinar, aşa cum numai ei ştiu să facă, cu piese din muzica veche românească, scoasă din lada de zestre. Biletul costă 135 de lei de persoană.

În Summer Time Pub, muzică bună şi stand up comedy cu păpuşi

În Summer Time Pub, startul distracţiei se dă încă de vineri seara. De la ora 23,00 începe petrecerea „Disk-oh-tek”. Ingredientele principale ale cocktail-ului de bună dispoziţie sunt animatoarele, ritmurile mixate de DJ Razz şi atmosfera plină de energie oferită de MC Mihai Bejan. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, tot de la ora 23,00, distracţia continuă, cu petrecerea „Candy Night” unde se vor oferi multe dulciuri, iar animatoarele vor încinge ringul de dans. La butoane şi platane va sta binecunoscutul DJ Seva. Intrarea este, de asemenea, liberă.

Iar duminică, gălăţenii îşi pot lua porţia de râs din spectacolul de stand up comedy cu păpuşi, oferit de primul ventriloc român, Eduard Andrei Sandu, care a ajuns în finala concursului „Românii au talent”. Bărbatul va fi acompaniat de simpaticele păpuşi Nea Alecu’, Romeo şi Lolita. Intrarea costă 15 lei, iar spectacolul începe la ora 20,00.

În Union Jack, concert What’s Up

“White Sugar Night Party” este tema petrecerii care începe vineri, 24 octombrie, de la ora 23,00, în Union Jack. Ca de obicei, cele mai în vogă melodii ale momentului vor fi mixate de DJ Gabriell, iar de atmosferă se va ocupa MC Cristina. Toţi cei prezenţi sunt rugaţi să poarte haine albe, ori să aibă măcar un articol de îmbrăcăminte alb, pentru că se anunţă „distracţie No Limit, fără prejudecăţi”. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, gălăţenii se pot alimenta cu energie din melodiile simpaticului cântăreţ What’s up. Important este ca toate taxiurile să ducă la Union Jack, iar hituri precum „Miroase a vară din nou”, „Povestea inimii”, „Taxi”, „K la Meteo”, ori „Arme”, vor răsuna în boxe până dimineaţa. Spectacolul începe la ora 23,00, iar biletul de intrare costă 25 de lei.

În Divino, petrecere marca DJ Yanis şi MC Ony

Sâmbătă seară, începând cu ora 23,00, în Divino Club, începe o nouă petrecere pe ritmurile celebrilor Deejay Yanis (Resident ONE Club Bucureşti, Privilege Ibizza, Le GaGa Mamaia) şi MC Ony Gee (Resident Gossip Club Costineşti). Toţi cei care vor să petreacă până în zorii zilei trebuie să ştie că biletul de intrare pentru fete costă 10 lei, iar pentru băieţi 20 de lei.

În Club S, petrecere cu vampiri, fantome şi vrăjitori

Club S din Galaţi invită toţi vampirii, fantomele, vrăjitoarele şi monştrii, joi, 30 octombrie, de la ora 23,00, la „”Halloween Party”. La petrecere sunt aşteptaţi şi ceilalţi gălăţeni, care nu sunt studenţi, însă sunt costumaţi în tot felul de personaje de film, ori desene animate şi machiaţi cât mai înfricoşător. Nu de alta, dar organizatorii promit multe surprize pentru cele mai haioase şi originale costumaţii. La intrare, biletul pentru studenţi costă cinci lei, iar restul persoanelor dornice de distracţie plătesc zece lei.

Trupa „Bucovina” concertează la Galaţi

Trupa „Bucovina”, desemnată Best Romanian Metal Band şi Best Romanian Metal Album la METALHEAD Awards din 2013, va cânta sâmbătă, la Galaţi, în cadrul turneului „Despre munţi şi vrăji”, în Club House - Seawolves MC Galaţi PC. Biletul costă 13 lei şi se va achiziţiona de la intrare.

Cei cinci moldoveni din Iaşi, Florin Tibu – chitară, Bogdan Luparu – chitară, Bogdan Mihu – tobe, Vlad Datcu – bass şi "Maanu" – clape vin, după patru ani, în Galaţi şi promit publicului un concert incendiar, multe surprize şi un nou videoclip. Cel mai recent album al trupei, denumit „Sub Stele”, s-a bucurat de un succes enorm, atât în ţară, cât şi peste hotare, intrând direct pe locul opt în topul de viking/folk Metal Storm.

CITEŞTE ŞI: SPECTACOL folcloric de toamnă, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Citit 1841 ori Ultima modificare Vineri, 24 Octombrie 2014 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.