UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER vineri şi sâmbătă

UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER vineri şi sâmbătă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Casa Veche, petrecere bombă şi jocuri

La Casa Veche, se dă startul distracţiei de sfârşit de săptămână încă de vineri, 23 ianuarie, cu „Boom friday party”. Organizatorii promit o petrecere de zile mari, cu muzică bună şi multe surprize. Intrarea este liberă. Cei care nu sunt adepţii distracţiei pe ritmuri nebune de club, se pot întâlni, mai devreme, la Casa Veche, pentru a se relaxa cu darts, table, remy, monopoly, roata norocului şi multe alte jocuri.

În Union Jack, melodii îndrăgite

În fiecare săptămână, în zilele de marţi şi vineri, de la ora 20,00, în Union Jack, pe Faleza Superioară, se desfăşoară evenimentul „Candy Bar Live”, un proiect special cu cele mai îndrăgite piese ale momentului. Membrii trupei care vor cânta live în faţa celor prezenţi vor fi Oana Mirică (voce), Dragoş Pisaroc (clape), Vali Donea (chitară), Andrei Tănăsăciuc (chitară bas) şi Alexandru Bucătaru (tobe).

În New York Pub, personaje de basm

Vineri, 23 ianuarie, de la ora 23,00, tot felul de personaje din basmele copilăriei îşi dau întâlnire în New York Pub, la o petrecere nebună “Fairytailes gone wild”. Din spatele pupitrului de mixat, DJ Cerbu şi MC Mihai Bejan vor avea grijă ca toţi cei prezenţi să scape de inhibiţii şi să se distreze până în zori. Intrarea este liberă.

În Club Planet, distracţie cu animatoare pe bar

Vineri, 23 ianuarie, de la ora 22,00, cei de la Club Planet lansează un nou stil de distracţie: coyote girls, un concept adus din localurile americane. Scena de dans va fi înlocuită cu barul, adică fetele vor anima atmosfera exact pe locul unde se servesc băuturile, împiedicându-i pe barmani să-şi facă prea bine treaba. Intrarea este liberă.

În SummerTime Pub, party cu vibraţii de vară

În SummerTime, weekendul începe cu multă voie bună. „Imaginează-ţi o lume în care timpul se opreşte în loc, iar simţurile tale se conectează. Se conectează la ureche, la piele, la retină. Acum asculţi, simţi, vezi, atingi, trăieşti, zâmbeşti, flirtezi”, aşa încearcă organizatorii să-şi atragă cât mai mulţi oaspeţi. Promit o petrecere pe cinste, cu cea mai bună muzică, vineri, 23 ianuarie, de la ora 23,00. Muzica va fi asigurată de DJ Seva. Preţul unui bilet este 15 lei. Sâmbătă, 24 ianuarie, de la aceeaşi oră, gălăţenii sunt invitaţi la petrecerea „Fetish Night”, unde pot admira animatoarele Jolie Artists. Intrarea este liberă.

În Union Jack Studio, "Drunk in love"

"Drunk in love" se numeşte petrecerea de vineri, 23 ianuarie, de la ora 23,00, de la Union Jack Studio. Aşa cum i-au obişnuit pe cei mai energici şi gălăgioşi invitaţi, gazdele le-au pregătit premii-surpriză. Toţi cei care vor să petreacă pe ritmurile mixate de DJ Gabriell şi împreună cu MC Criss sunt invitaţi să adopte ţinute cât mai sexy. Sâmbătă, 24 ianuarie, în Union Jack Studio continuă distracţia cu „Be Amazing Saturday Party”. Intrarea este liberă în ambele seri.

În Teatris, concert trupa Over

Un spectacol cu muzică live va avea loc, sâmbătă, 24 ianuarie, în Teatris. Trupa gălăţeană Over, formată din Roxana (voce), Victor (chitară şi voce), Dragoş (clape), Dan (bass şi backing vocals) şi Sorin (tobe), va susţine un recital, de la ora 21,00. Membrii grupului s-au unit în 2006, datorită pasiunii pe care o au pentru muzica bună, pe care o cântă mereu live, abordând un repertoriu vast de coveruri dance, pop, rock ori blues. Biletul de intrare la concert este 10 lei.

În Paris Cafe va fi sărbătorită salata de fructe

Sâmbătă, 24 ianuarie, de la ora 21,00, la Paris Cafe, se va desfăşura un eveniment mai altfel, între prieteni, în care se va mânca multă salată de fructe, totul sub forma unui concurs. Din farfuriile participanţilor nu vor lipsi frişca, glazura de ciocolată ori de vanilie, ciocolata rasă sau scorţişoara. La final, cel care a făcut cea mai reuşită salată va primi un premiu surpriză. Voia bună va continua şi cu un concurs de spus bancuri.

În Infinity, "Ziua Izabellei"

Izabella, adolescenta din Constanţa care a ajuns să fie cunoscută de toată România după gafa făcută pe Facebook în urma căreia a invitat 57.000 de persoane la propria aniversare, va fi „sărbătorită” şi la Galaţi, în Infinity. Petrecerea de ziua fetei este programată sâmbătă, 24 ianuarie, la ora 23,00. Reprezentanţii clubului au anunţat premii surpriză pentru petrecăreţi şi tot felul de concursuri. Fetele pot intra gratis, iar băieţii plătesc 10 lei.

La Doors Bistro, seară cu muzică live

Toţi cei care vor să se relaxeze sâmbătă, 24 ianuarie, de la ora 20,30, sunt invitaţi să petreacă o seară cu muzică live, la Doors Bistro. Gusti&friends Acoustic Band vor fi cei care vor interpreta tot felul de melodii, pe toate gusturile. Intrarea este liberă.

În Divino, înalta societate se mută în club

Sâmbătă, 24 ianuarie, reprezentanţii clubului Divino anunţă că vor promova un stil de viaţă inspirat din înalta societate şi piperat un pic de atmosferă electrizantă oferită de MC Ony Gee, alături de DJ-ul rezident, Lerim. "Te aşteptăm  la "Arrogance and elegance", un show deosebit, atent pregătit. La intrarea în club, hostessele noastre te vor întâmpina într-un stil caracteristic tematicii, ţinuta lor fiind asigurată de designerul vestimentar Silvia Alexandra Steriopol”, spun organizatorii. Fetele vor avea intrarea gratuită, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Citit 1354 ori Ultima modificare Joi, 22 Ianuarie 2015 19:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.