Cel mai SEXY MOŞ CRĂCIUN, implicat într-o campanie umanitară (FOTO)

Cel mai SEXY MOŞ CRĂCIUN, implicat într-o campanie umanitară (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

El este cel mai sexy Moş Crăciun. Toate femeile doresc să primească daruri de la el. Are o geacă roşie de piele şi barba aranjată. Numele lui real este Paul Mason. Mason este un cunoscut fotomodel care a apărut în reclamele mai multor firme celebre de îmbrăcăminte şi parfumuri. Fotografiile cu Moşul sexy împânzesc străzile oraşului canadian Toronto. Acesta apare pe afişele publicitare, alături de cei care i-au scris şi aşteaptă cadouri pentru că au fost cuminţi.

De asemenea, moşul modern după care au înnebunit canadiencele a ajuns vedetă şi pe reţelele de socializare, mai ales când şi-a dovedit puterea ridicând într-o singură mână un brad imens.

Paul Mason ştie că seamănă cu Moş Crăciun, aşa că profită de asta. Face poze cu doritorii într-un mall din Toronto. Şi o face în scop caritabil. Adică fiecare fotografie care se face cu Moş Paul, cel mai sexy şi mai fashion dintre toţi Moşii, se transformă într-o donaţie de un dolar pentru o fundaţie. Asta a anunţat centrul comercial în care stă Paul Mason în această perioadă a anului.

El nu vrea să fie comparat cu Moş Crăciun, cu bătrânelul “clasic”, tradiţional, care le aduce cadouri copiilor. Bărbatul, care face modelling de vreo 30 de ani, zice că publicul său ţintă sunt adulţii. “Faţa şi barba mea le aduc aminte oamenilor de Moş Crăciun, nu mă deranjează asta”, declară el.

Paul Mason a pozat de-a lungul carierei de fotomodel pentru Burberry, DSquared2, Dolce & Gabanna şi alte branduri cunoscute.

Toată lumea îşi doreşte să se pozeze cu Moşul sexy, iar pe Twitter şi Facebook există deja statusuri şi hashtaguri dedicate lui.

Pentru fiecare selfie postat de canadieni la hashtagul #YorkdaleFashionSanta, oamenii pot dona un dolar canadian, iar suma care se va strânge la final va ajunge la un spital de copii din oraş, completând astfel campania realizată de un centru comercial cunoscut în America de Nord.

Sursa foto: out.com

Citit 5107 ori Ultima modificare Vineri, 25 Decembrie 2015 00:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.