FILMUL DE WEEKEND: ”127 de ore”, supravieţuire în condiţii extreme

FILMUL DE WEEKEND: ”127 de ore”, supravieţuire în condiţii extreme
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Am auzit cu toţii poveşti despre oameni care, aflaţi în situaţii de pericol iminent, au reuşit, miraculos, să supravieţuiască. Ei bine, despre asta este şi "127 de ore", filmul în James Franco îl joacă pe Aron Ralston, un alpinist care suferă un accident în marele Canion şi, timp de cinci zile, este prins într-un mic defileu, cu mâna strivită de un bolovan desprins din perete.

Pe durata celor cinci zile, Ralston se luptă cu forţa naturii, dar şi cu proprii demoni pentru a descoperi, în cele din urmă, că are curajul să facă ceea ce este necesar pentru a ieşi din acel defileu, indiferent de metodă, să coboare peretele de 20 de metri şi să meargă pe jos peste 13 kilometri înainte de a fi salvat în cele din urmă. Povestit cu o structură narativă dinamică, 127 DE ORE este o poveste viscerală şi palpitantă care va duce publicul într-o nouă călătorie şi va dovedi ce putem face când facem alegeri în viaţă.

Distribuţia, în frunte cu James Franco, îi include pe următorii: Amber Tamblyn, Kate Mara, Clémence Poésy, Kate Burton şi Lizzy Caplan. Folosind tehnici inventive din punct de vedere vizual pentru a recrea întreaga gamă de experienţe a personajului principal, producţia a folosit doi directori de imagine principali, Anthony Dod Mantle, B.S.C., D.F.F. (SLUMDOG MILLIONAIRE) şi Enrique Chediak (28 DAYS LATER), designer de producţie şi de costume Suttirat Larlarb (SLUMDOG MILLIONAIRE), monteurul Jon Harris (KICK-ASS) cu muzică de A.R. Rahman (SLUMDOG MILLIONAIRE).

127 de ore este unul dintre filmele pe care vi le recomandăm cu căldură.

VAZI AICI mai multe din categoria FILMUL DE WEEKEND

Citit 2411 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2016 10:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.