Wonder Woman, din nou pe marile ecrane. IATĂ de când va rula în cinematografe

Wonder Woman, din nou pe marile ecrane. IATĂ de când va rula în cinematografe
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce a fost introdusă în filmul "Batman vs Superman - Zorii Dreptăţii", super-eroina DC Comics, Wonder Woman, va avea propriul film, cel mai probabil în 2017. Ceea ce până acum era doar la rangul de speculaţie a devenit certitudine, odată cu lansarea primului trailer al super producţiei la Comic-Con, dar şi cu afişul în care este dezvăluită întreaga costumaţie a personajului interpretat de Gal Godot. 

Cine este Wonder Woman

Wonder Woman, pe numele ei Diana Prince, este unul dintre cele mai importante personaje ale universului DC Comics. Semizeiţă, amazoana este unul dintre membrii fondatori ai Ligii Dreptăţii (Justice League). Dar Diana Prince este doar identitatea pentru restul lumii, dat fiind că în propria lume este "prinţesa Diana a Themiscyrei" . Apărută pentru prima dată pe coperta unei reviste de ficţiune în 1941, Wonder Woman a fost mereu descrisă ca fiind o eroină internaţională care luptă pentru pace, dreptate, dragoste şi egalitatea dintre sexe. Din acest motiv, Wonder Woman a devenit un simbol al mişcării feministe.  

Din trailer, acţiune cât cuprinde

Dacă am înţeles ceva din primul trailer al superproducţiei, este că va fi plin de acţiune. Gal Godot îşi va afişa din nou corpul perfect într-un costum care aprinde imaginaţiile şi se va lupta cu zeci de bărbaţi pentru a-şi atinge scopul. Chiar dacă alături de ea a mai fost introdus şi Chris Pine pe afiş, singurul personaj cu adevărat central al filmului este Wonder Woman, în jurul ei învârtindu-se şi evoluţiile şi replicile tuturor personajelor.

Chris Pine are şi el un rol important, însă, pentru că este un soldat din Primul Război Mondial, care eşuează pe insula Femeii Fantastice şi, într-un fel sau altul, o cooptează de partea băieţilor buni. În trailer, Diana Prince este o femeie care face singură cât o armată, cu scutul, cu sabia şi cu lasoul adevărului. Alături de ea mai apar Robin Wright, Connie Nielsen şi Lucy Davis.

Noul costum, mai spectaculos ca niciodată

„Putere. Graţie. Înţelepciune. Minune (Wonder)” este ceea ce scrie pe posterul în care silueta lui Wonder Woman (Gal Godot) apare pe fundalul unui cer în flăcări. Însă ceea ce sare cu adevărat în evidenţă este costumul eroinei, care a primit un upgrade de la producătorii noului film. Noua Wonder Women are apărătoare la genunchi, dar şi o simplă fustiţă în locul pantalonilor albaştri cu care era descrisă în benzile desenate. Punctul forte rămâne, însă, sabia care îi luceşte în mână şi care spune că Diana Prince este genul de femeie cu care nu te pui. Până acum, reacţia pe reţelele de socializare a fost una pozitivă, scrie publicaţia Time. Este de menţionat una dintre replicile de pe Twitter, cea a unui profesor de film şi de studii culturale, care a remarcat că, spre deosebire de eroii masculini, figura lui Wonder Woman apare umbrită. Rămâne să aflăm de ce din film. 

Se pregăteşte terenul pentru Justice League

Este un lucru cunoscut deja că şi proiectul Justice League este în lucru, astfel încât DC Comics să răspundă la superproducţiile lansate de Marvel, prin seria Răzbunătorii/Avengers. Însă, pentru ca pelicula să fie cu adevărat una de succes, spectatorii trebuie să cunoască exact personajele, astfel că fiecare dintre membrii Ligii Dreptăţii vor primi filme separate. Rămâne de văzut dacă producătorii DC Comics vor opta în continuare pentru dramatismul din Batman vs Superman sau vor merge pe partea comică, explorată intens de cei de la Marvel. Prima parte a filmului "Justice League" este programat pentru 16 noiembrie 2017.

Citit 1449 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2016 10:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.