Avanpremiera Selfie69, un real SUCCES. Sute de gălăţeni au venit la Cinema ”Prof. Ioan Manole”
Foto: Foto ”Viața liberă”, Florin Răvdan

Avanpremiera Selfie69, un real SUCCES. Sute de gălăţeni au venit la Cinema ”Prof. Ioan Manole”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Aflată la a doua prezenţă pe scena cinematografului 3D "Prof. Ioan Manole" din Galaţi cu unul din filmele sale, regizoarea Cristina Iacob a avut parte, din nou, de un public numeros şi o sală arhiplină, la avanpremiera producţiei #Selfie69, continuarea filmului Selfie, din 2014. Una dintre cele mai apreciate figuri tinere din cinematografia românească, Cristina Iacob a ţinut, în primul rând, să îşi exprime fericirea pentru numărul mare de spectatori care au venit la film, dar şi sentimentele de bucurie pe care le simte de fiecare dată când vine înapoi acasă. 

Avanpremieră la nivel naţional 

"Partea a doua aduce mai multă comedie, mai multă acţiune. Vine cu un pariu neobişnuit, pariul vieţii fetelor protagoniste şi pariul generaţiei Selfie, să zicem aşa. Referitor la faptul că am venit iarăşi în Galaţi cu un film, am emoţii mari, pentru că nu ştiu ce să le spun oamenilor. Nu cred că se aştepta cineva din Galaţi ca o gălăţeancă de-a lor să le aducă două filme în mai puţin de un an.  Sper că publicul va îndrăgi filmul acesta cel puţin la fel de mult ca pe primul", ne-a declarat Cristina Iacob. 

Chiar dacă este extrem de tânără, la doar 27 de ani Cristina Iacob este deja un model de urmat pentru mulţi dintre cei care iau calea cinematografiei. "Cred că cei care vin din urmă au un suflu nou şi mult mai mult curaj. Poate am şi eu un pic de influenţă asupra lor, pentru că vin cu filme care îi încurajează. E greu să faci comedie, iar eu, fiind tânără şi femeie, cred că îi impulsionez să încerce şi ei. Mai ales că nu e o meserie uşoară", ne-a mai spus tânăra regizoare.

Un nou film cu adolescenţi, în pregătiri

În ceea ce priveşte planuirle de viitor, Cristina Iacob a spus că, împreună cu Andrei Ciobanu şi Alex Coteţ, pune deja bazele unui proiect bazat pe bestseller-ul anului 2015, "Suge-o Ramona". "Suntem deja în căutări, am dat drumul la casting. Andrei Ciobanu este de mare ajutor, mai ales la partea de scenariu. Va fi un nou film cu adolescenţi, plin de năzdrăvănii şi, cine ştie, poate va avea succesul filmelor Selfie", a încheiat regizoarea originară din Galaţi.

Cei 550 de gălăţeni prezenţi la avanpremiera filmului #Selfie69 marţi seara au aplaudat-o pe Cristina Iacob, dar şi pe colegii săi, în picioare, la finalul peliculei, ca o recunoaştere a calităţii producţiei.

Citit 3736 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2016 00:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.