FILMUL DE WEEKEND. ”Captain America 3 - Civil War” sau colecţie de supereroi pe micile ecrane

FILMUL DE WEEKEND. ”Captain America 3 - Civil War” sau colecţie de supereroi pe micile ecrane
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

V-aţi săturat de dramele cu final fericit, de filmele romantice, de filmele care vă fac să staţi cu perna peste ochi şi cu urechile ciulite la orice zgomot din casă? Atunci, partea a treia a seriei "Captain America - Război Civil" este filmul pe care trebuie să îl vedeţi pentru a vă bucura de explozii, de supereroii preferaţi, dar şi de foarte multe replici spumoase.

Acţiunea se petrece la ceva timp după evenimentele din "Răzbunătorii 2 - Era lui Ultron", iar personajele principale sunt, de această dată, toţi supereroii scoşi pe piaţă de Marvel până acum: Căpitanul America, Omul de Oţel, Omul Furnică, Ochi de Vultur, Văduva Neagră, Wanda Maximoff, Patriotul de Oţel şi Războinicul Iernii. Lor li se alătură, de această dată, şi tânărul Peter Parker, Omul Păianjen, anunţându-se, astfel, următorul film al eroului cu simţ de păianjen, dar şi Pantera Neagră, personaj care va avea propriul film abia în 2017.

Personajul negativ, Zemo, este cel care îi pune laolaltă pe toţi aceşti eroi, în încercarea sa de a se răzbuna pentru evenimentele din Sokovia, când Răzbunătorii l-au înfrânt pe Ultron cu costul a mii de vieţi, printre care şi familia acestuia. Construit ca răufăcător a cărui singură putere este inteligenţa, Zemo este, de departe, personajul central al filmului, el privind din umbră la modul în care colecţia de supereroi abia aşteaptă să pornească un război în sânul propriei echipe. Toate astea în timp ce el urmăreşte descoperirea a cinci super-soldaţi fabricaţi de Uniunea Sovietică, imediat după Al Doilea Război Mondial.

Cert este că nu vă veţi plictisi la acest film, disponibil acum şi în bluray. Vizionare plăcută!

VEZI AICI mai multe din categoria FILMUL DE WEEKEND - CLICK pentru detalii

Citit 1377 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2016 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.