Dana Nălbaru, ACUZATĂ că arată ca o servitoare. FOTO surprinse de paparazzi

Dana Nălbaru, ACUZATĂ că arată ca o servitoare. FOTO surprinse de paparazzi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dana Nălbaru a fost fotografiată de paparazzi WOWbiz.ro în timp ce se afla în mall, alături de soţul ei. Artista, cunoscută publicului de pe vremea cand activa în trupa Hi-Q, era complet nemachiată, îmbătrânită, cu faţa brăzdată de riduri. Nu a fost, de altfel, prima dată când solista iese în public fără pic de fard pe chip. Imaginile din mall au făcut înconjurul internetului, Dana primind pe internet un mesaj critic din partea unei femei care a considerat că arată “ca o servitoare”, iar, dacă nu se îngrijeşte, ar putea fi părăsită de soţul ei: “De ce nu ai grijă de tine? păcat… Să arăţi ca şi când ai fi o servitoare… Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite… deci nu-i insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijeşte-te că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri”.

Iată cu ce mesaj le-a închis gura Dana Nălbaru răutăcioşilor

Dana Nălbaru a luat atitudine şi a oferit un răspuns dur, printr-o postare pe blogul ei, explicând cât de importantă este armonia în familia ei şi cât de puţin este interesată de aceste aspecte estetice superficiale.

“Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă dacă s-au lovit în joacă.

Ce nu mai ştie dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire şi linişte.

Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase”, a scris artista pe blogul ei.

De altfel, întrebată ulterior de ce a trebuit să se justifice în faţa unor asemenea atacuri nefondate, Dana Nălbaru a menţionat pe Facebook: “Am cunoscut femei care erau mereu atente la cât de lungi le sunt unghiile şi ce culoare au pe acestea, dar care nu făceau duş în fiecare seară că, na, făcuseră dimineaţă :)). Pentru mine, a fi îngrijit înseamna, în primul rând a fi curat, mirosind a proaspăt şi cu dinţii spălaţi. Că uneori nu ai timp să ajungi la salon să-ţi aplici ojă semipermanentă, sau că n-ajungi o săptămână întreagă să-ţi vopsesti părul şi ţi se văd rădăcinile, asta-i altă poveste. Uneori n-ai timp şi asta-i tot. Nu înseamnă că eşti o nespălată. Înseamnă că n-ai avut timp, poate că ai avut ceva mai important de făcut. Da, toate vrem să fim drăguţe şi nu-i nimic rău în asta, dar atenţie la ce înseamnă a fi îngrijit pentru fiecare”.

Dana Nălbaru este căsătorită de 11 ani cu actorul Dragoş Bucur, cu care are doi copii: Sofia, o fetiţă în vârstă de nouă ani, şi Kadri, un băiat de un an. Sursa: agentiadepresamondena.ro

AFLĂ mai multe din viața VEDETELOR - CLICK AICI

Citit 6511 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2016 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.