Serialul "Urzeala Tronurilor" reîncepe pe 17 iulie (VIDEO)

Serialul "Urzeala Tronurilor" reîncepe pe 17 iulie (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aşteptarea fanilor universului imaginar creat de George R. R. Martin şi ecranizat de studiourile HBO a luat sfârşit. Pe 17 iulie, Daenerys Targaryen, Jon Snow, Cersei Lannister, Tyrion şi multe alte personaje îndrăgite vor reveni pe micile ecrane, în sezonul 7 al seriei fantastice. 

Teaserul seriei aprinde imaginaţia 

Jon Snow (Kit Harington), prospăt încoronat rege în Nord, păşeşte pe culoarele reci din Fortăreaţa Roşie (Debarcaderul Regelui) spre Tronul de Fier, tronul pe care domneşte Regele Celor Şapte Regate. Acelaşi lucru îl face şi Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Pe tron este Regina Cersei Lannister (Lena Headey). Iarna a venit sau poate că suflarea îngheţată a Reginei sugerează pactul pe care aceasta l-a făcut cu Regele Umblătorilor Albi (Richard Brake), demonicii necromanţi... Un astfel de parteneriat ar face-o aproape de neînvins pe Cersei, întrucât Umblătorii Albi sunt aproape invincibili - să ne amintim că ei sunt sensibili numai la armele făurite din obsidian (numit şi „sticla dragonului”). 

Daenerys se întoarce acasă 

Chiar dacă a durat şase sezoane, în cele din urmă Daenerys Targaryen ajunge în Westeros ca să capete ceea ce i se cuvine, cu foc şi cu sabie. Iar acel parteneriat din Game of Thrones pe care l-am aşteptat cu toţii urmează să aibă loc în Sezonul 7.

Ultimul sezon din GoT a surprins-o pe Daenerys pe o navă care se îndreaptă spre vest, în timp ce, în nord, Jon Snow şi Sansa Stark au recucerit Winterfell-ul cu ajutorul armatei lui Littlefinger.

Fanii au crezut că aceasta este o împlinire a profeţiei lui Azor Ahai. „Prinţul a fost făgăduit, şi al lui este cântecul de foc şi gheață”. Jon poate fi gheaţa focului ei. De altfel, există chiar şi un pact, prin care o prinţesă Targaryen ar trebui să se căsătorească cu cineva din familia Stark. Uniunea dintre Daenerys și Jon, ca soţ şi soţie, ar pecetlui alianţa şi ar da legitimitate aspiraţiei ei la tron.

Citit 3844 ori Ultima modificare Luni, 10 Iulie 2017 23:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.