Frumuseţe ”marinărească” pe două roţi

Frumuseţe ”marinărească” pe două roţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Asociaţia "BikeWorks" invită doamnele şi domnişoarele care îndrăgesc mersul pe bicicletă la cea de-a doua ediţie a evenimentului "SkirtBike Galaţi", care va avea loc duminică, 10 septembrie, începând cu ora 17,00, tematica aleasă pentru acest an fiind cea marinărească.

"Am pregătit pentru cele mai cochete doamne şi domnişoare o ediţie a "SkirtBike" care vine cu o tema mănuşă pentru locuitoarele de la malul Dunării. Tematica este marinărească şi abia aşteptăm să vedem ţinutele şi decoraţiile pentru biciclete cu care vom anima oraşul în plimbarea noastră. Cel mai atrător accesoriu marinăresc trebuie să fie zâmbetul larg şi încrezător", a spus Verginica Negoiţă, project manager "SkirtBike Galaţi".

Plimbarea "SkirtBike" se va desfăşura pe traseul Păpădie - str. Brăilei - str. Domnească - Grădina Publică, iar înscrierile pentru participare sunt gratuite şi se pot face pe siteul www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate evenimentului.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, doamnele şi domnişoarele prezente la Păpădie vor primi numere de participare pentru biciclete şi taloane pentru o tombolă cu premii care se va organiza ulterior, în Grădina Publică, premiul cel mare fiind o bicicletă Pegas, care va ajunge în posesia celei mai norocoase participante. Trebuie menţionat că deplasarea pe traseu se va face pe o singură bandă de circulaţie, se vor respecta regulile de circulaţie şi indicaţiile membrilor "Bike Works" care le vor însoţi pe participante.

Sursa foto: SkirtBike

Citit 2526 ori Ultima modificare Luni, 04 Septembrie 2017 02:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.