Concurs Naţional de Dans Sportiv – Cupa Fantezia

Concurs Naţional de Dans Sportiv – Cupa Fantezia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă şi duminică, la Patinoarul Artificial din Galaţi va avea loc cea de-a XIII-a ediţie a Concursului Naţional de Dans Sportiv, Cupa Fantezia Galaţi.

Evenimentul va debuta sâmbătă, la ora 10,00 şi se va încheia duminică după ora 19,00. Organizatorii evenimentului sunt Ministerul Tineretului şi Sportului, Federaţia Română de Dans Sportiv, Consiliul Judeţean Galaţi, Primăria Municipiului Galaţi, Direcţia pentru Sport a Judeţului Galaţi şi Clubul de Dans Sportiv Fantezia.

La acest concurs şi-au anunţat participarea cluburi din toată ţara, numărul participanţilor fiind estimat la 300 de perechi. Pe lângă frumoasele dansuri latino sau standard pe care le veţi putea urmări pe ringul special amenajat în Patinoarul Artificial, organizatorii promit şi programe artistice pentru cei prezenţi în sală.

Graţia dansului va fi pusă în valoare de toţi participanţii, cei mai mici având vârste cuprinse între 6 şi 9 ani, iar cei mai mari -  35 de ani.

Concursul va fi jurizat de nume importante din dansul sportiv românesc. Câştigătorii vor primi diplome, cupe, dar şi premii surpriză.

Intrarea la concurs se face pe bază de bilet, care costă 10 de lei de persoană. Organizatorii mulţumesc puţinilor sponsori care şi-au arătat interesul pentru organizarea acestui concurs în oraşul nostru. Toţi iubitorii de dans sportiv sunt aşteptaţi în acest weekend la Patinoarul Artificial pentru a vedea un concurs plin de graţie şi frumuseţe.

Citit 1159 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.