Șerbazna

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Gestul de acum două zile al senaturului (nu senator, nici deputat, ci senatur, așa cum se poate citi) Nicolae Șerban este fără precedent. Nu e vreo hiper-constatare, orice om normal la mansardă poate trage această concluzie: ieșirea pufosului social-democrat (poate fi găsită la un banal search pe Google, n-are rost să-i reproduc dejecțiile) la adresa unei femei, coleg de Parlament, nu poate fi surmontată și, în mod normal, ar trebui ignorată, însă pentru igiena rubricii de față e nevoie de o precizare. Șerbazna ar trebui să zboare din viața publică, asta însemnând evident să-și dea demisia din scaunul putred de așa-zis demnitar.

* Decât să-l mai urmăresc vreodată pe rozaliul care nu pricep cum a redevenit vedetă (fusese pus la colț de partidul din care face parte), mai bine cumpăr din benzinărie un CD cu Salam. Sau cu Guță. Sau cu amândoi. Sau nu.

* Încercând să devină mai antipatic decât Șerbazna, Bădălău, băiatul mamii, președintele executiv al formațiunii din care face parte și Daddy, încearcă să mute nebunul în altă curte. Șahist? Nicidecum, amator de alba-neagra lipsit de abilități, foarte greoi în mânuirea jetoanelor. „Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaților nu face cinste parlamentarilor USR. Totuși, un parlamentar trebuie sa aibă decență, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Domnul Șerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Eu nici măcar nu știu replica”, a afirmat Bădălău. Eh, un actor grăbit și el, nu știe replica, dar se introduce în dialog. Prin urmare, doamna Chichirău de la USR este vinovată pentru că Șerbazna a distribuit-o fără voia ei într-un film deocheat.

* Mă gândesc la Băsescu, la frustrarea fostului președinte că s-a găsit cineva să-l întreacă în mojicii. Și cât s-a mai zbătut marinarul, ba cu găozarul, ba cu biroul pe care ar fi trebuit să urce jurnalista de la Antene... Nici episodul cu pixelul albastru n-a ieșit cum trebuie, parcă nici acel UE smuls după numărarea voturilor nu se ridică măcar la nivelul de sparring-partner pentru agresiunea verbală a senaturului dezbrăcat de orice urmă de epidermă umană.

Citit 801 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2017 17:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.