Galaţi, Arabia din exil

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Căciula lui Cioloş de la proteste, un fes suedez care face 43 de euro, a devenit vedeta tricotată a ultimelor zile. Săracilor, vreţi să vă conducă unul care ţine pe ţeastă o scufiţă de la occidentali, eventual un boţ de lână tras de mâna păroasă a lui Soroş?

* Nu e mai bine cu Cisiordache descoperit ca la pomana de câteva zile a Justiţiei? Cum era proverbul acela românesc? Căciula plecată la magazin, mătreaţa n-o atinge. Ceva de genul acesta...

* Sile Cămătaru a primit cu executare cinci ani şi jumătate. Cu tristeţe remarc că revin băieţii buni acolo de unde s-au furişat scriitorii. Ultimul pe listă, cu voia instanţei, Dan Diaconescu. Nimeni nu se poate supăra pe domnul Balint, doar aşa îl cheamă pe Sile, dacă va constata că la mititica e o atmosferă de fătălăi.

* Nutriţioniştii susţin că şoriciul mâncat în exces poate dăuna sănătăţii. Este o constatare cinstită, iar argumentele, deşi îi aparţin doar subsemnatului, merită luate în serios:

1. Şoriciul este periculos mai ales dacă n-ai porc şi nici bani ca să-ţi achiziţionezi unul.

2. Din pielea de porc este recomandat să-ţi faci fes, ca să nu te ia la rost Ciuvică, pe la Antena 3, că porţi o avere pe mansardă.

* Mondialul de handbal din Germania s-a încheiat subit pentru naţionala de fete a României, Cristina Neagu şi restul sportivelor noastre fiind învinse de Cehia. Sper că statul paralel este fericit acum, şi-ar spune în barbă Tăriceanu. Poate şi Dragnea.

* Arabia Saudită a decis să dezincrimineze mersul la cinema. Carevasăzică, Galaţiul a fost până acum doi-trei ani un soi de Arabie din exil. Noroc cu domnul Manole!

* Conform unui studiu recent, românii ar fi dispuşi să câştige mai puţini bani, numai să scape de stres şi să aibă mai mult timp liber. Faza cu gologanii se rezolvă de la 1 ianuarie 2018, e totul pus la punct, dar nu garantează nimeni că va dispărea stresul. Cu timpul liber în exces nu-s probleme, mai ales pentru cei care urmează să rămână fără job.

Citit 723 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2017 20:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.