Statul în gât paralel

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Îmi prezint scuzele anticipat în caz că titlul de astăzi este o repetiţie. Am un început de ramolisment, deci nu ştiu dacă l-am mai folosit, în schimb mi-ar fi părut rău să-l las prea mult la macerat. Şi se şi potriveşte de minune cu subiectul ultimelor zile...

* Carevasăzică, lui Petrică Roman i-ar fi stat în gât reinstaurarea monarhiei în republica socialistă de tip nou care şi-l montase ca moţ peste Guvern. Nu vrem Kent, nu vrem valută, vrem pe Roman să ne... monteze apometru de alcov, bănuiesc că vă aduceţi aminte de refrenul anului 1990. Iar Petre ne-a cam prins cu faţa la perete, ni s-a dilatat pupila, iar rima vine de la sine. Fi-i-ar puloverul de la Revoluţie de sufletul moliilor să-i fie!

* Este ruşinos pentru acest popor ca potenţiala reinstaurare a monarhiei să fi fost anulată de un bărbat trecut de 70 de ani care foloseşte var lavabil de păr. Chiar n-o înţeleg pe madam Silvia Chifiriuc.

* Cu toate că n-are nicio vină în ecuaţia ruginită de 27 de ani, biata fiică a lui Petre, Oana Roman, merită nişte glume de weekend pe bază de cantitate. Aşa, cât să ne mai răcorim.

* Bineînţeles că Petrişor a ieşit la TV ca să se disculpe. Am impresia că a întrebat şi cu cât se mai dă londacolorul.

* Faza cu metroul mi se pare cel puţin bizară. Poporul nu mai avea subiect înainte de Sărbători, ba avea, dar nu trebuia să aibă, nene Cisiordache, înţeleg unde vreţi să bateţi, şi subit a apărut o dezorganizată mental care a comis o poveste neverosimilă. Zic şi eu aşa, doar n-o să cad în păcatul unui anumit viceprimar, care îl acuza pe şeful statului că şi-a făcut de cap "în laboratoarele numai de el ştiute".

* Partidul lui Tăriceanu a racolat în ultimele săptămâni 50 de liberali şi două cântăreţe de muzică populară. Bocitoare li se zice dincolo de zid, cineva trebuie să facă pilaful şi coliva.

* Oare ce se mai întâmplă pe la Mondialul de handbal din Germania? Naţionala României nu mai e pe acolo, turneul nu se vede nicicum la mine în casă (am încurcat ligheanele, din acest motiv), deci întrebam mai mult ca să mă aflu în treabă.

Citit 784 ori Ultima modificare Vineri, 15 Decembrie 2017 19:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.