Setatele Unite ale Educaţiei

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Carmen Dan, blonda de la Interne, are trei lifturi la rădăcina blocului în care locuieşte. De ce? Haideţi, lăsaţi curiozităţile astea meschine la o parte... Păi, numai aşa ai ocazia de a urca la etajul 1, la 2 sau, de ce nu, să rămâi la parter. Sau partier, cum ar putea spune ea, Olguţa sau Pop-Plop.

* Apropo de eminentul de la Educaţie. Geniul cu freză de anii ’80-’90 a publicat ieri pe Facebook un regulament pentru copiii care vor da pe la şcoală de pe 15 ianuarie încolo. Dar şi pentru ceilalţi, mai romantici din fire. Am extras următorul alineat: "Pe durata orelor de curs, telefoanele mobile se păstrează în locuri special amenajate din sala de clasă, setate astfel încât să nu deranjeze procesul educativ". Setate, carevasăzică, nu închise ori cu soneria blocată, setate, boss, într-o romgleză de succes... Acesta ne integrează în Setatele Unite ale Educaţiei.

* În meciul Mişu de la Brăila - Daddy from Alexandria, un derby pentru medalia de aur de trompetă, ţin cu Camerunul. Mă simt ca la Mondialele de fotbal de la care lipseşte, ca de obicei, naţionala României... Trebuie să-mi găsesc o echipă favorită şi evit formaţiile de pe bătrânul continent, alegând ceva exotic, eventual aşa-numiţii Lei Neîmblânziţi. Mă lipesc sentimental de Camerun, cum ar veni, şi nu pentru goluri, ci pentru dansurile din buric de după gol. În duelul cu Dragnea, ţin cu Tudose, care, se zvoneşte, nu l-ar demite pe şeful Poliţiei, în ciuda solicitării madamei "decât-pronume". Hai cu dansul din buric, domnule premier din Chercea!

* Ca să nu ne mai lamentăm că ai noştri n-o duc bine prin străinătate, suntem informaţi că un român a devenit primul star islandez de filme pentru adulţi. Autorul ştirii, adică redactorul, nu lasă lucrurile la voia întâmplării: dacă stabileşte că a fost descoperit primul islandez de origine română înfipt în industria XXX, înseamnă că vor urma al doilea şi al treilea. Şi la ei respiră proverbe de genul "Cum e Turku şi pistolul". Precizare: Turku este oraş finlandez.

* Frumuseţile României au fost surprinse în promoul unui documentar care va fi difuzat în întreaga lume. Cu toate să se simte şi se pregăteşte, Olguţa nu va apărea acolo.

Citit 1719 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2018 17:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.