Colecist adjectiv

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ce săptămână imposibilă traversăm: am început-o cu vestea că e polițist (evident că nenorocitul de pedofil căutat și de canalele de desene animate, doar nu Pornohaci) și o încheiem cu diagnosticul criză de colecist. Bietul Cisiordache, l-au ajuns blestemele, se pronunță unii, sau l-a nimicit epuizarea, consideră subsemnatul. Florinele, mai lasă modificările la legile alea, bă, că te vor băga în morman! Da, în mormanul de amendamente care vor veni din partea râului, codrului... Știi și matale, frații naturali și uneori bădărani ai românului.

* Suntem capabili să punem de-o nouă producție de Cannes. Colecist adjectiv să-i spună, iar în rolul lui Cisiordache să fie distribuit Șerbazna. Sau Neșcolicea.

* Iordache, ca să-i spun o dată și pe nume, măcar atunci când se află pe patul de spital, va fi operat la bilă. Sau la colecist, ca să mă exprim ca un profesor de anatomie. Desigur, Gabriela Fi(e)rea de la Capitală îl va vizita cu bănănuțe și iaurțel, în ciuda faptului că tocmai în această perioadă nu e cazul să abuzăm de diminutive.

* Îi doresc sănătate deplină lui Florinache, vreau să trăiască pe propriile picioare momentul în care i se va interzice pe viață să mai candideze pentru un mandat de parlamentar.

* Premierul de la Brăila a declarat la domnul Gâdea pe canapea că nu mai poate lucra cu mincinoasa de Carmen de la Interne. E ca și cum i-ar fi servit o palmă lui Dragnea cu piciorul madamei aduse de la Videle. Joacă dur vecinul de peste dig, mă tem că tiptil-tiptil va ajunge la debaraua de la Cotroceni în care până mai ieri își ținea Băsescu alimentele de pus la măsea.

* Carmen Dan le sugerase șefului Poliției Române și celui de la Omoruri să facă un pas în spate, apoi același lucru l-a făcut Tudose, destinatarul sfatului fiind chiar ministresa. Ăștia o pun de-un pinguin de mama focului... Fix ca la cumetrie.

* Ricky Martin s-a căsătorit acum două zile cu partenerul său de viață. Știam că numai minoritarii fac nuntă la mijlocul săptămânii și, iată, nu m-am înșelat.

Citit 848 ori Ultima modificare Joi, 11 Ianuarie 2018 20:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.