Sulla și Supprefectura

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Nu și-a prezentat demisia, ba chiar a încercat să scoată pistolul cu apă din sertar pentru a-l speria pe Tudose. Carmen Dan nu e chiar atât de slabă precum se zvonește. Mă rog, era în perioada în care avea atât de mult nevoie de postul acela de secretară...

* Culmea păcănelelor este să te cerți cu un coleg social-democrat despre cum a mințit mai mult decât tine. Te ridici greu de la masă, îți tremură mâinile și nu-ți vine să te lași nici mort. Carmen, jură-te că ai spus adevărul și când te-ai împiedicat de măciulia aia prin casă!

* Rămâne de văzut cum va reacționa Mișu de la Brăila după ce doamna Dan i-a atras atenția la televizor că partidul a numit-o la Interne, nu fostul concitadin al lui tanti Elvira. Ar avea trei variante la dispoziție:

1. S-o ia de urechi și să-i arate ușa, lovindu-l cu adevărat pe Daddy. Și fix acolo unde doare.

2. Să miaune precum pisica lui Tudorel Toader și să renunțe la mandat. Asta ar fi o victorie nesperată a teleormăneanului prevăzut din uzină cu mustață. Dacă nu va face acest pas, e de așteptat să apară și alte fricțiuni, cum ar fi niște pastă de dinți pe clanța biroului marelui premier. Ați ghicit, ca să aibă efect, substanța trebuie aplicată de însăși Carmen Dan.

3. Mihai Tudose are și varianta unui joc pe dungă, adică să mimeze auzul și eventual să-i ceară prietenia cucoanei care a fost subprefect de Teleorman. Pe Facebook s-au blocat reciproc, dar așa este în politică – mai scuipi printre dinți, apoi îți întrebi partenerul de hârjoneală dacă saliva are o importantă valoare calorică.

* Apropo de funcția deținută de Carmenuța în județul-cimitir, a devenit virală declarația de interese semnată de blondină în care este scrijelit de mână jobul de „supprefect”. Malițioșii au generat glume de bordel, dar nu e cazul să facem bășcălie, ar roși ireversibil numărul 1 de la Interne. Mai potoliți-vă, băieți, încercați o abordare mai catifelată! Poate că eroina ultimelor zile, o erudită neînțeleasă, a dorit să contopească într-un cuvânt sintagma autohtonă „Ce are Sulla cu Prefectura?”, unde Sulla, fost general și om politic roman, avea consoană dublă în buletin.

Citit 887 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2018 18:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.