Vremea CEx-ului trece

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Și-a băgat dracul coada în PSD, e de părere Codrin Ștefănescu, secretarul-lăcătuș mecanic al partidului. Ar fi culmea ca Tăriceanu, conform tradiției și apucăturilor, să ocolească și această coadă.

* Astăzi se va desfășura un nou CEx (îl convoci sau nu, vremea CEx-ului trece) al formațiunii care conduce țara cu ajutorul apendicelui ALDE pentru meciul Daddy – Mișu de la Brăila. Nu va fi niciun knock-out, disputa va fi decisă la puncte-puncte.

* PSD Vaslui ține cu Dragnea, PSD Constanța mizează pe Tudose. De ce oare n-o exista și PSD St. Tropez? Pe cel din Madagascar, recent constituit dintr-o persoană, nu-l vom contabiliza.

* Un consilier județean PNL, e vorba de un cetățean din Giurgiu, a fost reținut pentru cămătărie. Este prima informație despre liberali care scoate căpățâna ca ghiocelul în 2018. Vedeți, bă, că există și Opoziție?

* Cum vă place critica Găbiței Firea la adresa primilor doi bărbați din familia politică, Liviu Dragnea și Mihai Tudose? Nevasta lui Pandele de la Voluntari consideră că au greșit amândoi – pare să-și dea mâna pentru 2019, an în care se aude că ar putea candida cu șanse mari pentru ocuparea job-ului de chiriaș la Cotroceni.

* Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud, este primul oraș din lume care ar putea rămâne fără apă încă din luna martie a acestui an. E destinația perfectă, ar putea spune premierul în funcție al României, din motive lesne de priceput.

* Circulația mașinilor pe o șosea din vestul Franței va fi suspendată timp de două luni pentru a se încuraja reproducerea unor specii de broaște. La noi, situația este puțin diferită: nu există străzi de genul acesta tocmai din cauza actului de reproducere pe care politicienii îl mimează cu electoratul, din 1989 încoace.

* Locuitorii din Hawaii au primit acum două zile o alertă cu privire la iminența unui atac cu rachetă balistică, avertismentul fiind însă fals. Un angajat a apăsat butonul din greșeală, la schimbarea de tură, anunță oficialitățile. Așadar, există Moise Guran și pe alte meridiane.

Citit 783 ori Ultima modificare Duminică, 14 Ianuarie 2018 22:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.