Băncilă şi ideile lui proaste

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Octav Dăncilă, nu Băncilă, terminaţi cu prostiile, astfel se numea pictorul realist, pictorul răscoalelor de la 1907! Dăncilă, căci aşa doreşte domnul pesedist nerealist Dragnea.

* Nu mai vociferez şi că răscoalele alea sunt cam de porc, le dau idei stupide românilor care au poze cu frigiderul gol. Cred că Băncilă ar trebui, totuşi, căci Dăncilă e "pronume" curat, cum ar cugeta madam Carmen Dan de la Interne.

* La consultările cu Iohannis, partidele parlamentare au venit cu diverse idei: liberalii cer anticipate, USR un premier din afara social-democraţiei, iar PMP, în afara compunerii semnate de marinarul jucăuş pe Facebook, avansează numele lui Sigfried şi al lui Tomac pentru funcţia de premier. Am lăsat la o parte pretenţiile, nu mă interesează cine va face iarăşi Guvern - ideea este să fie cineva pe la Palatul Victoria atunci când va reveni un premier nipon pe tărâm mioritic. Peste o sută, două de ani, căci prea curând nu va mai fi cazul.

* Apropo, domnul Abe de la Tokyo sau Kyoto, în funcţie de cum ne place să rostogolim literele, ar fi trebuit să fie întâmpinat măcar de o grevă japoneză. Angajaţii de pe platforma ArcelorMittal au fost aproape de reuşită, dar le-a tulburat careva planul...

* Viorica Dăncilă, într-un interviu în care întrebările curgeau în limba engleză, iar europarlamentăriţa (permiteţi-mi, vă implor, această licenţă!) răspundea pe româneşte, a inclus Iranul şi Pakistanul în Uniunea Europeană. Eh, i-o fi citit cineva la lumina lumânării "Supunere" de Michel Houllebecq. Supunere? Hm, nu sună rău pentru Daddy.

* Dacă nu-i place cuiva prenumele Viorica, e disponibil un altul pe cartea de identitate a doamnei Dăncilă: Vasilica. Altceva, un iz nou, o altă abordare.

* Încă un inculpat-vedetă, Alina Bica, a dat o fugă până în Costa Rica şi n-a revenit. Radu Mazăre s-a aciuat în Madagascar, iar Sebastian Ghiţă e de cel puţin un an de zile cetăţean al Serbiei. Mi se pare numai mie sau unii îşi creează o mică diasporă? Klause, ar trebui să ai emoţii mari la alegerile de anul viitor!

Citit 816 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 18:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.