Inflatulaţia lui Ingrid

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* E primul weekend cu Viorica premier desemnat. Se simte în aer? Miroase a sarmale. În păr.

* Ce-o fi făcând oare Tudose, brăileanul care n-a vrut să vadă Japonia prin mâinile lui Shinzo Abe? Am auzit că soţia domniei sale îl alintă ca pe unul din Orientul Îndepărtat: Miţu şi mai ales Bişi.

* Cât de imbecil poate fi acel profesor de religie din Copşa Mică (pare-se că e chiar preot) filmat de adolescente în timp ce se gâdila cu stânga pe sub catedră? În primul rând, a deturnat atenţia pe care ne-o capturase invidioasa asta mică de Viorica... E drept, cam la fel se şi guvernează în ţara asta, dar de faţă cu vlăstarele republicii, bre?

* O jună din PSD, ditamai preşedinta TSD Arad (Ingrid Iordache o cheamă), a venit cu o definiţie a inflaţiei decupată probabil din biblia hazlie: "Inflaţia nu se poate produce în România, în momentul de faţă, întrucât au crescut salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca produsele să rămână pe raft". Biata făptură, n-are cine s-o înveţe, prinde pe furiş numai de la nepregătiţii partidului, care se mai şi ţin de trăsnăi. La alde Cisiordache, Şerbazna şi Neşcolicea mă refer. Ingrid, baby, ce pomeneşti tu se numeşte inflatulaţie, nu inflaţie!

* Iohannis ar trebui să fie la schi în acest sfârşit de săptămână. E obligatoriu să fi nins la Miami, căci pe la noi nici oamenii de zăpadă nu-i mai zâmbesc.

* O ştiţi pe aia cu Declaraţia 600? E posibil, foarte posibil, să fiţi obligat s-o completaţi şi mai e şi a dracului de meschină. Ar fi trebuit să i se spună Declaraţia 666, ca să se simtă şi ANAF-ul bine până la capăt. Iată de ce n-ar trebui să-l plângă nici vecinii pe Mişu Tudose din Chercea - va rămâne oricum în istorie drept prim-ministrul speriat de bombe. De bombele japonezilor. Nagasa(n)ki de la Brăila.

* Ministerul Educaţiei, înainte de a scăpa de Pop-Plop şi de a se pricopsi cu Abramburica, aflată la al treilea sau al patrulea descălecat (cine a stat să le numere?), organizează un sondaj online pentru a afla când şi câtă vacanţă îşi doresc elevii. E aproape stupid să lansezi o asemenea provocare. Păi, nu pentru asta a fost inventată Instituţia Chiulului?

Citit 1021 ori Ultima modificare Vineri, 19 Ianuarie 2018 18:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.