JanDragnea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* După poliţistul pedofil care se plimba cu liftul, a apărut jandarmul care se dă cu propriul pumn printre coastele manifestanţilor. Nişte romantici, nişte pasionaţi, domnule! Individul echipat în ţoalele MAI se poate scuza că a încercat din răsputeri să-i încălzească pe protestatari - n-aţi văzut ce zloată era sâmbătă seară?

* Acelaşi purtător de beretă a fost zărit în câteva imagini drept apendicele lui Daddy, atunci când prinţul de Teleorman era convocat ca titular la DNA. Cu alte cuvinte, profesionistul din echipa lui Carmen Dan îşi poate schimba liniştit numele în JanDragnea.

* După Japonia, şi Australia se declară un prieten de nădejde al românilor. Nu contează că Shinzo Abe a fost primit ca preotul înainte de Bobotează, ai noştri încercând să se scuze că gerul proverbial s-a dus pe Apa Sâmbetei, rămânem nişte fraieri simpatici pentru Tokyo. La câtva zile de la acest ruşinos eveniment, părinţii cangurului ne-au servit un meci mondial. Se petrecea în noaptea de vineri spre sâmbătă. Veţi spune că a doua zi ne-am resimţit, luând micul dejun la ora 14, iar economia a fost cumplit lovită în plex. Aiurea, ţara-continent ştia că e weekend, altfel ar fi programat altă dată partida Simonei Halep. Era şi cazul ca în 2018 să mai umblăm la celula de bază tradiţională a lui Vasile şi Ion: râul, ramul, australianul.

* Maratonul Simonei din Constanţa a fost filtrat în chip special de consumatorul hater de sport. La al nostru mă refer, singurul calificat să discute politici, mingi şi blonde până când îl dă chelnerul afară. Două rânduri de bere şi nota, vă rog! Am deraiat de la subiect, aşadar doar noi, cei din faţa LCD-ului, ne dăm seama de ce fata lui nea Stere a tras aproape patru ore pentru calificarea în optimile de finală de la Australian Open: "Degeaba e numărul 1 mondial, trebuia s-o bată mai repede pe americanca aia. Apropo, aţi văzut ce puternică e piticania de la ei?" În eventualitatea unui eşec al româncei, era pregătită placa funerară: "Să ne mai lase, boss, a bătut-o nimeni de pe locul 70 şi ceva!"

* Premierul desemnat Viorica Dăncilă n-a putut urmări isprava lui Halep. La ora aia, cel puţin la televizorul propriu, nu mai e program, sunt purici. Telejurnal, Tezaur folcloric şi nani.

Citit 763 ori Ultima modificare Duminică, 21 Ianuarie 2018 18:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.