Cu ochii în Ţara Soarelui Răsare

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ieri, pentru toate doamnele din vastul Guvern Dăncilă, a fost Valentine’s Daddy, o sărbătoare unică. We Liviu, darling! Acesta e mesajul care se impune o dată la şase luni.

* România este calificată la Mondialul de fotbal din Rusia, numai maliţioşii pot afirma altceva. Deja avem 2-0 cu Japonia, marcatori fiind cei doi T, gemenii gafelor, Tudose şi Toader. Un fel de Dobrin şi Dembrovschi... După faza cu premierul Abe, plimbat ca pechinezii prin Cişmigiu, că fugise Terente la Brăila, ministrul Justiţiei i-a lăsat pe niponi cu ochii în Ţara Soarelui Răsare. Chemat de urgenţă la Bucureşti, vocea suavă a Executivului a dispărut în ceaţă, cu toate că avea întâlniri importante până vineri, inclusiv. Unde or fi greşit oamenii de la Tokyo de îi frigem cum îi prindem?

* Într-un fel, dă bine la CV pentru pârlita republică inundată de specialişti din Alexandria şi Videle. Ai auzit de ăia de la Bucureşti? Sunt tari de tot, i-au făcut de două ori pe japonezi într-o lună şi ceva, eu zic să fim vigilenţi, îşi suflă timoraţi următorii parteneri de negocieri ai României.

* Deputaţii jurişti au decis acum două zile că persoanele condamnate definitiv pot candida la alegerile parlamentare. M-am decis, eu votez cu Alexandru Vişinescu.

* Legea îţi permite să mergi în Parlament pentru un mandat de patru ani, dar dacă doreşti să dai de permis de conducere, îţi trebuie cazier judiciar. Neoromânism? Aş, "nenorocism".

* A mai auzit cineva de domnul Iohannis? Or fi şi salvamari în Tenerife? Doamne fereşte, mă gândesc la tot felul de idioţenii, ptiu, cred că m-am născut nebun.

* Ce-i drept, altfel te uiţi cu îngrijorare de pe o insulă de lux la ce se întâmplă în Parlamentul României. Credeţi că şeful de la Cotroceni n-are streaming live pe acolo? Cred că înjură ca la meciurile Steaua - Dinamo. O fi voie şi cu seminţe? Hm...

* O turmă de porci mistreţi şi-a făcut apariţia zilele trecute pe străzile din Braşov. E firesc, mai ales că oraşul de sub Tâmpa dispune de străzi în adevăratul sens al cuvântului.

Citit 744 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Februarie 2018 19:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.