Cod Roşu vs. Cod Ruţa

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Viorica Vasilica a declarat că nu este "confortabilă" din anumite motive. E prima saltea vorbitoare, cu toate că mai degrabă i s-ar potrivi statutul de dormeză.

* Dacă avem o canapea la Palatul Victoria (căutaţi-i perla pe Google sau unde doriţi, n-am adăugat nici măcar o consoană, e autentitcă!), se poate spune că, astfel, Dragnea reîntregeşte sintagma "Dănuţ are ce uda". Nu subsemnatul ar beneficia de această şansă, ci băiatul care îmi poartă samavolnic numele şi conduce de ceva vreme Ministerul Economiei. Hai că m-am şi emoţionat!

* Aceeaşi distinsă doamnă blajină, parcă aşa o caracteriza Daddy după ce a propus-o pentru funcţia de premier, a utilizat un termen format din unsprezece litere: antepronunţ. Andruşca de la Economie transpiră numai cât îl vede, doar n-o să credeţi că-l va şi pronunţa - trimiţi balerina să se bată cu ursul? Aşadar, "antepronunţ", cu toate că în cazul domniei sale ar fi mers şi o garnitură de tautologie la grătar, ceva. Nu doresc să mă antepronunţ "înainte" ar fi sunat mult mai bine.

* Acuzat de corupţie, preşedintele Africii de Sud a demisionat pe loc. Gurile paralele spun că, iată, se poate, dar cine a spus că Liviu Dragnea e şef de stat în republica intitulată România?

* Codul Roşu de probleme din Justiţie, culoare instituită de aproximativ un an de zile, încă îşi găseşte antidot până când vom afla pe unde se află preşedintele Iohannis. Cod Ruţa, aşa îmi place să-i spun, deşi îi port pică pentru ce s-a întâmplat în dosarul Microsoft. A demonstrat-o şi acum două zile, în acea conferinţă de presă în care urma să primească şi întrebarea "Doamnă Koveşi, cine credeţi că va câştiga Mondialul de fotbal din Rusia?"...

* Livache anunţă că pe 10 sau 17 martie va avea loc un Congres Extraordinar al PSD. Mai bine s-ar fi ţinut pe 8 martie, şi-aşa ne aşteptăm la un striptis ideologic.

* Un stomatolog din Capitală a fost amendat cu 10.000 de lei după ce i-a fost jefuit cabinetul. Bine că n-a fost ucis, cine ştie ce măsuri ar mai fi luat Poliţia?

Citit 835 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2018 16:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.