Lenuţa din Costa Rima

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Elena Udrea a confirmat că se află în Costa Rica, acolo unde dragostea de rimă facilă a purtat-o şi pe Bica. Ce coincidenţă, s-au găsit ca fetele pe continentul american... Mă bucur că sunt fericite, alături de ceilalţi oameni de afaceri autohtoni, care, din cauza braţului blănos al legii, s-au dus puţin până dincolo. Hei, peste Atlantic, nu la Sf. Petru!

* Avem şi titlu competent: Lenuţa din Costa Rima. Sau Leni, habar n-am cum îi spune Băsescu.

* Fosta prima blondă a ţării a declarat la Antena 3 că este însărcinată cu gemeni şi că se teme de puşcărie, motiv pentru care îşi permite să mai rămână o vreme în exil. Abia aceasta e o informaţie valoroasă - îi urez sănătate lu’ Costa Mămica şi e musai ca şi doamna Bica să rămână pe acolo, altfel n-are cine să-i boteze pe cei mici.

* Ce "Ferma Vedetelor" difuzează Pro TV-ul, nene? Produsul original este în America Centrală, între Nicaragua (sau Nicagaura, cum i-ar plăcea marinarului să şuiere printre dinţi) şi Panama. Busule, nu vă mai pricepeţi la rating!

* Cunoscătorii nu mai au nevoie de explicaţii suplimentare: dacă dosarul Microsoft nu s-ar fi evaporat din cauza acelui procuror DNA (nu-i reţin numele, nici nu cred că m-ar mai ajuta), am fi riscat să lansăm la apă jocul de cuvinte intitulat "Costa Nica".

* Preşedintele Iohannis a mers iarăşi la schi în weekend, pentru a treia oară în acest an. Da, aveţi dreptate, în noul său fief, Munţii Şureanu. Măcar să ne fi spus mai de mult, poate prin 2015, că este înnebunit după slalomuri şi l-am fi încurajat să participe la Olimpiada de Iarnă din Coreea de Sud. Sloganul competiţiei nu presupune câştigarea de medalii.

* La fel se comportă cetăţeanul Klaus şi la Cotroceni: important este să participe.

* În faţa sediilor PSD din Sibiu, Cluj-Napoca şi Iaşi, au avut loc proteste tăcute cu mesajul: Vrem femei ca şi Codruţa, nu ca Firea şi Olguţa. Nişte răutăcioşi, n-ai cu cine! Ar trebui să nu se mai uite la chipul oamenilor înainte de a-i lua la rost, contează este şi sufletul...

Citit 742 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2018 17:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.