Teleshopping Dăncilă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Premierul Dăncilă s-a dus la Bruxelles pentru a găsi soluţii. Este pur şi simplu declaraţia domniei sale. Perhidrol, iată cea mai bună soluţie!

* Preşedintele Parlamentului European i-a solicitat doamnei Viorica să continue lupta anticorupţie, dar amica lui Daddy n-a pomenit acest lucru. I s-o fi părut că mesajul e de tip teleshopping.

* Ca să lovească în Iohannis şi Kovesi, Tăriceanu s-a dus la comisia SRI cu placa "Nimeni nu este mai presus de lege". Poate şi din acest motiv, individului îi place să se recomande drept Mr. Nobody.

* Dragnea a fost vizitat de ambasadorul SUA, Hans Klemm. Nu s-a discutat despre Justiţie şi oricum aş fi refuzat acest subiect, a parat întâia mustaţă a republicii. Evident, n-o fi fost nebun yankeul să-şi bage nasul în chestiuni care ţin doar de interesele lui Livache. Klemm l-a întrebat doar ce părere are despre noul portar al FCSB-ului deţinut de Gigi Becali. Bălgrădean, boss, Bălgrădean?, cam asta s-a discutat la marea întâlnire.

* Bine, e curios faptul că, după întrevedere, Dragnea îşi poate folosi la capacitate maximă ambii ochi.

* Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, România a fost în 2017 printre ţările cele mai afectate de rujeolă. Se aude, totuşi, că nici cu ruşeola nu ne va fi ruşine. Daddy likes this.

* Un şofer de microbuz din judeţul Buzău a fost prins beat la volan, în timp ce transporta 16 elevi. De fapt, deţinea o alcoolemie record, deci nu era chiar beat, abia se ţinea de pedale. Omul trebuie apreciat că n-a fugit de muncă: cu toate că era terminat de alcool, nu şi-a sunat şeful, aşa cum facem mai toţi, ca să-şi ia zi liberă.

* Doi români au furat o capră gestantă de la Zoo Berlin şi au făcut-o pastramă. Se aude că ai noştri compatrioţi vor ieşi ieftin din încurcătură - patrupedul a behăit în germană, iar ei nu-şi cunosc nici măcar limba maternă.

* Cristi Borcea a scăpat de dosarul "Mită pentru judecătoare", nu şi aşa-numiţii veri Becali, întorşi pentru câteva luni la zdup. De asemenea, fostul magistrat care ar fi primit mită, iar de la dinamovist ceva pe partea sentimentală, va sta şapte ani după gratii. Chuck Norris, numele tău e Borcea!

Citit 736 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Februarie 2018 17:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.