Pe cric cu MCV-ul!

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Înseamnă că sunt o persoană-problemă dacă pe telefon îmi vin notificări de la Youtube cu privire la activitatea domnului Mălin Bot? Înţeleg că antenele profesorului Voiculescu îl consideră un pericol planetar. Ptiu, ce-o fi în tărtăcuţa-mi, m-am dat de gol, sunt un terorist făcut la seral!

* Jean-Claude Juncker, preşedinte al Comisiei Europene şi cap de listă al căpeteniilor continentale care nu au copii (sper că aţi văzut pe Facebook această referinţă, ca să nu-i pomenesc degeaba această calitate), s-a întâlnit cu Viorica Dăncilă şi nu s-a putut abţine să n-o ironizeze: "Sunteţi al cincilea premier român pe care îl întâlnesc, sper să rămâneţi mai multă vreme în funcţie". La finalul întrevederii, prim-ministrul de Videle l-a sunat pe Daddy şi i-a spus că nenorocitul de Juncker i-a vorbit urât.

* Întrebată fiind de monsieur Jean-Claude de ce are un consilier condamnat la opt ani de pripon, madam Viorica a răspuns că şi pe Antena 3 se difuzează rubrica "Reţeta zilei".

* Dăncilă le-a spus mai-marilor europeni să ne fie ridicat MCV-ul. O fi având pană, mai ştii? Aşadar, pe cric cu Mecanismul de Cooperare şi Verificare!

* Poliţia din Frankfurt a început să anuleze paşapoartele românilor prinşi la cerşit. Liviu Dragnea şi Tudorel Toader trecuseră pe acolo cu câteva zile înainte, scăpând cu mare noroc de măsura oamenilor legii.

* Specialiştii anunţă că scrisul de mână al unei persoane poate arăta bolile de care aceasta suferă. Cum să nu jubileze alde Dănuţ de la Economie, Anton de la Energie şi Popică de la Educaţie? Dacă ei nu fac scrisul de antebraţ, pentru că nu-l pricep, mai putem bănui că ei au boală pe limba maternă?

* Un român şi-a uitat nevasta într-o parcare din Ungaria: fără acte, fără bani, fără telefon. Omul credea că a sa consoartă doarme pe bancheta din spate şi a condus preţ de aproximativ 300 de kilometri. Povestea pare însă foarte puţin credibilă - să nu te bată nevasta la cap atâta vreme că o calci prea tare (pedala de acceleraţie, să fim bine înţeleşi!), că nu i-ai luat şi ei de la benzinărie un suc, că aţi plecat prea târziu de acasă şi, astfel, veţi întârzia?! Nţ, ce fel de femeie are ăsta?

Citit 889 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 18:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.