Să repare NATO stadionul!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Statele Unite, Franța și Marea Britanie au atacat Siria, iar unii se întreabă dacă începe astfel Al Treilea Război Mondial. Și n-o fac degeaba, preambulul consumându-se sâmbătă seară pe Arena Națională, la meciul dintre echipa de fotbal a Armatei și Rapid București. Dacă nu știți ce s-a întâmplat, puneți mâna pe telecomandă sau intrați pe site-ul unei gazete sportive de la noi - au fost coafate scaunele impozantului stadion (unele au ajuns suspinând pe gazon), s-a dat cu gaze lacrimogene, oameni provenind din diverse categorii sociale au luat bătaie, adică am avut de-a face cu o simulare de conflagrație planetară. Păreri la rece:

1. Din ce știu, Armata este organizatoarea parangheliei, fiind considerat club gazdă. La cât de mult a fost schingiuită Arena Națională, se impun amenzi-record, în care să fie incluse despăgubirile pentru prejudiciile fizice aduse obiectivului care a costat sute de milioane de euro. Dacă băieții cu trese și stele n-au destul cașcaval, ar trebui să sune pe numărul scurt de la NATO (nu la portar sau la biroul de public relations, direct la cabinetul numărul 1) - suntem țări partenere, deci nu lăsăm o armată aflată în pericol de insolvență/faliment. Răzmerița din Siria mai poate aștepta, până atunci e cazul să reparăm cea mai mare arenă din România.

2. În limbaj eminamente cazon, Alianța Nord-Atlantică este condamnată să treacă pe sectoare. A rămas cam multă mizerie după golăneala de acum două zile.

3. Numai gurile rele spun că, pe timp de pace, Armata română joacă table și rummy. Și la fotbal se pricepe puțin, de fapt mi se pare cam scumpă această plăcere.

4. Pentru țarul Vladimir Putin, a te concentra pe ofsaiduri și cornere în ziua în care a mai căzut o barieră diplomatică constituie o aroganță intolerabilă, dar și intimidabilă.

5. Când vezi cât de penibil se comportă unii (de ce i-ar trebui Armatei Române în 2018 echipă de fotbal în Liga a IV-a?), îți vine să te întrebi... De fapt, nu, pușchea pe limba subconștientului! Doamne ferește, cum să ne dorim războaie?

Citit 960 ori Ultima modificare Duminică, 15 Aprilie 2018 16:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.