Îmbrățișarea Olguței

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Madam Olguța a fost imortalizată fără picioare la o întâlnire a Guvernului cu reprezentanții salariaților din Sănătate. De fapt, după o atentă analiză care a durat cinci minute, le-am găsit și pe ele, sărăcuțele, aproape absente. Se lipiseră de frică de picioarele jilțului, chiar dacă acestea fuseseră proiectate destul de departe unul de celălalt. Ptiu, ferească-ne Sfântul, din aceste motive tehnice (cine face scaune în țara asta, tâmplarul sau drumarul?) a apărut doamna ministru crăcită pe Facebook și pe celelalte motoare de manipulare. Cum să ne imaginăm noi, plebea, că un înalt demnitar și-ar permite să fie vulgar?  

*Fotografia doamnei Vasilescu transmite un mesaj cristalin, însă mi-e teamă că îmi va fi interpretat greșit comentariul: Iată cum poți fi îmbrățișat de ministresa de Dolj într-o zi în care îți plouă și îți tună...

* Grațiela Gavrilescu, prezentă la Simfonia Lalelelor, a avut un discurs de Viorica sau de Dănuț (noroc, tizule, ești bine?) de la Economie. În fața microfonului care dresa mulțimea, șefa de la Ministerul Mediului a clamat: „Să uităm de tot ce ne-nconjoară, chiar dacă de multe ori lucrurile respective nu sunt tocmai cele mai frumoase!” Se referă cumva la mătușile antipatice din neam, la unchii bețivi care ne sunt și vecini de cartier? Altfel, e o afirmație de categorie grea în genul celei emise de fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, „Viața e frumoasă, dar merită trăită”.

* Conform unui sondaj realizat în luna decembrie a anului trecut, românii sunt cei mai triști cetățeni din Uniunea Europeană. Aiurea, e prost aleasă perioadă – ai noștri erau supărați atunci că nu găsesc brazi naturali la preț de pomi artificiali. Ca să nu mai amintesc de cheltuielile din luna cadourilor...

* Președintele Klaus Iohannis a ieșit călare pe bicicletă în București pentru a acuza traficul infernal din metropola gestionată de Gabriela Firea. Nevasta lui Pandele n-a rămas datoare: „Poate că domnul președinte vrea să facem schimb de joburi.” Cu tot respectul, dar ăsta e un mesaj pentru Dragnea, nu pentru soțul doamnei Carmen.

* Premierul Dăncilă s-a întâlnit ieri cu prim-ministrul Greciei. Ei, hai, cum adică în ce limbă s-a discutat? În palamakia de la țară, bre.

Citit 836 ori Ultima modificare Marți, 24 Aprilie 2018 19:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.