Salivă și hashtag

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Un drum din România, înțeleg că e vorba de o porțiune din DN1, a fost inclus de publicația The Guardian în topul celor mai frumoase trasee din lume. Vedeți? Darius Vâlcov n-a inclus în meniul personal castane – dacă a promis recent o stațiune montană cu peste 160 de kilometri de pârtie, a promis. E ușor să arătăm cu degetul, nu mai știu exact cu care, unul de pe la mijlocul pumnului...

* Cuba rescrie Constituția și permite căsătoriile gay. Așa, și? Despre pățania unui mare municipiu al României, în speță Bacăul, care transpiră de cel puțin o săptămână fără apă la robinet și la veceu (nu știu să fi fost soluționată chestiunea), a pomenit ceva vreun cotidian de la Havana? Prin urmare, fiecare să-și vadă de propriile gloate!

* Evident, se dă vina pe Ceaușescu, rețeaua de conducte n-a mai fost schimbată de pe vremea împușcatului. Paranteză, în Moldova noțiunea de împușcat suportă o plajă generoasă de sensuri – unii s-ar gândi repede la Vaslui.

* Nu m-aș gâdila prea repede, oricum nu este de râs că mediul urban din Uniunea Europeană (chiar și o părticică din el) se spală la cisternă. Oare cum stă Galațiul? Șansa noastră ar fi că avem numai ape în jur. Probabil din acest motiv nu avem ștrand: i-am îmbolnăvi de invidie pe băcăuani.

* Un deputat USR de Bacău susține că este inadmisibil ca oamenii să care apă cu sticlele într-o țară comunitară. Sunt șocat, nu credeam că există parlamentari USR în această zonă.

* Tu ai semnat petiția pentru ca penalii să nu mai ajungă în funcții publice? Ești panicat că mulți evită această formalitate? Nu ți-ai pus niciodată problema că unii dintre ei – un procent covârșitor de mare – pun doar degetul înmuiat în salivă pe document după ce părăsesc cabina de vot? Cum să le convină acel hashtag?

* Un fermier din Cluj și un francez au fost chemați la Poliție după ce au scris pe câmp acel mesaj obscen anti-PSD. Era câmpul lor, am impresia. Să fie anchetați din cauza faptului că au omis pe cineva sau că au comis vreo eroare gramaticală? Sau poate că aveau nevoie de autorizație de construcție. 

Citit 878 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iulie 2018 15:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.