Olimpicule, fă-te ministru!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* O femeie din Petroșani a câștigat aproape 10.000 de euro la CEDO deoarece o bătea soțul. Doamnă, nu vă supărați că vă inoportunez, în caz că divorțați, dați-mi și mie un SMS sau căutați-mă pe Instagram (naiba știe ce-o fi ăla) ca să încerc să-l iau pe individ de partener civil. N-o fi voie, dar nici cafteala nu e legală, doamnă...

* Până și bulgarii ne-au luat-o în față în problema toleranței. Suntem pe locul 35 în Europa în clasamentul atitudinii pe care o manifestăm față de minoritățile sexuale, adică ne-am cam lipit de fund. Culmea, tot ceafa vecinilor de la sud ne sare în ochi.

* Un elev olimpic din Tg. Jiu, în loc să se facă direct ministru în Cabinetul Dăncilă, a ajuns la spital cu vânătăi și urme de mușcături, bietul copil fiind bătut de maică-sa deoarece nu este premiant la toate disciplinele. Adică, îți permiți să fii cel mai bun la română și matematică, dar la biologie îmi vii acasă cu d-alde 9 și 10? Dacă doamna nu va fi încătușată, cu toate că nu i-aș arăta niciun pic de indulgență, îi sugerez s-o caute pe doamna Vio în carnetul de note. Și ar mai fi unii, dar să nu investigheze situația școlară a Mariei Grapini, ca să dau un exemplu la întâmplare. Ce rost are să te uiți numai la notele de la educație fizică și sport?

* Că se tot vorbește de ani buni despre potențiala stârnire a unei conflagrații fără bariere (da, domnule Fifor, se vorbește, nu e doar gargară balistică!), încercăm să ne facem agenda. Să creionăm câteva priorități. Până la închiderea programului, sper să mai avem multe show-uri cu Capatos și telenovele turcești de urmărit.

* Potrivit unui studiu recent, consumul excesiv de apă minerală ar putea fi una dintre cauzele obezității. Curiozitate de moldovean neaoș, vecin cu Vasluiul, dar conștient și de potențialul covurluian - Nene, dar de ce să strici vinul? Poate fi consumat crud.

* O elevă din Pașcani a fost acceptată la șapte universități de peste hotare. Nu, n-are sânge această informație, nici SMURD-ul nu e pe drum. E de colțul paginii, e de trimis prin SMS, nu face audiență o asemenea știre. Nu știu ce m-o fi apucat.

Citit 1155 ori Ultima modificare Marți, 07 August 2018 18:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.