Estul sălbatic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Petre Daea aruncă vina pe Dacian Cioloș pentru pesta porcină care a dat iama în România anului 2018. Evident, fostul comisar european pe probleme de agricultură nu mai e premier din 2016, deci culpa ar putea fi mutată liniștit și pe Constantin Mavrocordat, domnitor de șase ori al Țării Românești și de patru ori al Moldovei. Pentru alde nea Petrică și ai săi colegi, preocupați să chiulească și de la orele de istorie, Mavrocordat a impus o relaxare fiscală inedită pentru secolul al XVIII-lea. Dacă țăranii ar fi fost tot mai împovărați, și-ar mai fi permis să crească porci în gospodării? Nț, deci de la Mavrocordat pleacă toată buba.

* Doamnă Olguța, nu vă mai gândiți la prostii, numele de Mavrocordat n-are legătură cu semnele alea pe care le faceți în spatele clasei... Și nu mai clipiți așa sugestiv!

* Un bărbat a fost împușcat în plină stradă la Galați, iar doi baschetbaliști americani au ajuns la spitalul din Brăila înjunghiați. S-au întâmplat în weekend. Estul sălbatic sau ce? S-a umflat sărăcia în voi?

* Conform specialiștilor, un pește tocmai a intrat pe lista animalelor care au conștiință de sine. Hm, și eu la ce făceam referire în paragrafele anterioare? Desigur, nu ne dorim să conștientizăm.

* Papa Francisc a declarat că nu poți să fii mafiot și să crezi în Dumnezeu. L-au anunțat repede că la noi va avea loc referendumul pentru familia tradițională.

* Teodorovici de la Finanțe susține că serviciile medicale trebuie să fie în funcție de cât plătim. OK, boss, vezi că eu am o avere la voi - de două ori am fost la medicul de familie. Când mi se va întâmpla ceva, Doamne ferește, intri cu atenție în acea vistierie - n-are rost să faci prea mult deranj. Iei bănuții pentru transplantul de cap și ieși în vârful degetelor.

* Un tunisian a fost bătut de trei românce, după ce ar fi intrat peste ele în toaletă și ar fi încercat să o sărute pe una dintre ele. Iată, avem și femei puternice, nu numai Veorici.

* UEFA îi învaţă pe fani cum se pronunţă corect numele mai multor jucători din Liga Campionilor, iar Chiricheş e printre numele din ghid. La ce bun? Omul e doar pacient sau spectator.

Citit 688 ori Ultima modificare Duminică, 16 Septembrie 2018 16:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.