Prea puține consultări publice

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Adina Florea a primit aviz negativ din partea CSM, așadar în mod normal n-ar trebui să conducă DNA-ul. Cu toate acestea, Tudorel va merge mai departe cu această opțiune – când ai o idee fixă, nu-i păcat să le lași influențat de diverse autorități? De profesioniști avem noi nevoie, nu ne-am ars destul cu ei după 1990?

* Primarul unei comune din județul Alba (Gheorghe îl cheamă, nimic nu este întâmplător) a anunțat pe Facebook că va începe lucrările la rețeaua de apă din satul cu cel mai mare procent la referendumul pentru redefinirea familiei. Pentru gaze și curent electric, bănuiesc că are nevoie de alte două plebiscite... N-o fi vina sa că Guvernul nu prea organizează asemenea consultări publice.

* Referendumul a murit, trăiască referendumul! Aș întreba dacă cineva se încumetă să dea de băut, însă n-are rost să ies în evidență într-un asemenea tablou.

* Se va spune – deja s-au tras nenumărate remorci de concluzii pe la televiziunile de știri – că românii au rămas cu fața spre Bruxelles, că-s toleranți din cale-afară și alte zacuște acre. Aș, sâmbătă a fost de treabă la pariuri și la păcănele, iar duminică se difuzează „România, Te Iubesc!” și reluarea emisiunii în care i se cere unui șofer surd să mute autocarul. Din prima nu înțeleg nimic, rămân cu emoția din cealaltă. O să vedeți la alegerile din anii următori.

* Președintele Iohannis a votat singur la Sibiu și nu a spus niciun cuvânt despre poziționarea sa față de referendum. O fi fost răgușit. Oricum, vorbește prea mult.

* Conform cifrelor Băncii Naționale, românii consumă din ce în ce mai mult, dar nu din banii lor. Cazul Dragnea este de notorietate, dar nici Pădurea Letea nu mai e ce-a fost cândva pentru a detalia povestea. Cu toate că ar fi mers și direct pe igienică.

* Tina Turner a dezvăluit că soţul ei i-a salvat viaţa, oferindu-se să-i doneze un rinichi. Bine că sunt ei șmecheri, pare să fi comentat maestrul Alexandru Arșinel.

Citit 905 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2018 18:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.