Moș Gorilă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Peste jumătate dintre șoferii români trimit mesaje sau vorbesc la telefon în timp ce conduc, este concluzia amară a unui sondaj recent. De fapt, a fost greșită construcția frazei, corectă ar fi abia următoarea exprimare: În timp ce stau cu smartphone-ul în mână, șase-șapte români din zece fac eforturi să fie atenți la drum. Uneori nu le iese, alteori ba, dar cine nu greșește când muncește?

* Un deputat social-democrat a inițiat un proiect legislativ care prevede ca persoanele care divorțează să primească trei zile de concediu plătit. Tendința e arhicunoscută – dacă legea va fi promulgată, România, fără pic de șansă de salvare, va intra în faliment.

* Maimuțele din PSD, ce sintagmă generoasă a născut Țuțuianu, până mai ieri ministru într-unul din guvernele Dragnea. Râdem, țopăim, iar la finalul lui decembrie îl vom aștepta pe Moș Gorilă.

* Dănuț de la Economie susține că îl va da în judecată pe Țuțuianu, care l-a făcut prost și idiot (deși, cam tot aia e, doar n-am inventat eu redundanța), doar după ce îi va fi explicat contextul. Presupun că nu va mai merge în instanță dacă îi va servi următoarea conjunctură: Bre, nea Andrușcă, tataie, ce te-ai aprins așa? Am zis că ești mai prost decât Pleșu, Patapievici și Liiceanu la un loc. Ce, nu ești?

* Olguța Vasilescu spune că salariul minim pe economie ar putea crește până la 2.070 de lei. Firește, apoi se va face dimineață. Va suna ceasul deșteptător.

* Șeful de la Agricultură, Petre Daea, anunță solemn că de Crăciun vom avea porc românesc. Desigur, nu-mi făceam iluzii, încă n-am auzit să ne invadeze rușii, turcii sau nemții...

* Suntem martorii unei premiere istorice: Marea Britanie are un ministru pentru prevenirea sinuciderii. La noi nu e cazul să scoatem din joben o asemenea funcție, ultimul drum e parte din infrastructura aflată în grija Transporturilor.

* Senatul republicii a decis ca țigările electronice să poată fi fumate în spații publice închise. Aici intră și chiștocul de după. Colț.

Citit 984 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2018 17:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.