A rămâne în cronologia goală

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ce dramă pentru băieții care în ultima săptămână și-au umplut vremea pe Facebook cu bășcălii pe seama babelor care merg la moaște! A trecut Sfânta Parascheva, iar cei mai mulți dintre ei trebuie să revină la celebrele glume sexiste și la pisicile aflate în luna a III-a, doar ca să nu rămână în cronologia goală... Nici rețelele de socializare nu sunt ce-au fost cândva.

* Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că în cadrul exercițiului Seism 2018 sunt estimate peste o mie de victime, printre care patru sute de morți, în urma unui cutremur de 7,5 grade Celsius produs în Vrancea. Presupun că sunt un supraviețuitor, mai ales că în timpul simulării n-am avut drum în Capitală. Până la urmă, nu asta ne interesează, ne pasă și de pielea celuilalt?

* Exercițiul din weekend a avut și umor involuntar. Din plin. Comitetul Național pentru Situații de Urgență i-a transmis președintelui Klaus Iohannis o solicitare pentru decretarea stării de urgență, așteptându-se răspunsul de la Cotroceni. Și trece timpul, trec lunile, anii, iar de la președinție nu vine mai nimic. O fi omul în concediu, n-are rost să vă impacientați!

* Un alpinist român este dat dispărut pe Muntele Elbrus. Hm, eu știam că astăzi ar fi trebuit să ajungă în Italia, este prima vizită de stat din ultimii 45 de ani.

* Compania producătoare de automobile electrice Tesla va produce băuturi alcoolice, mai exact Teslaquila, descrisă drept o băutură alcoolică produsă din agave. E genul de știre care mai înmoaie frustrările fostului președinte Băsescu, foarte vocal în weekend.

* Un elev de clasa a X-a a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie din Sri Lanka. Tânărul s-a deplasat acolo pe cont propriu, pentru că Ministerul Educației a refuzat să îi deconteze transportul și diurna. Evident, România e mândră de realizarea școlarului.

* O femeie de 129 de ani spune că a trăit o singură zi de fericire pe tot parcursul vieții. Ce ar zice Iliescu? „Măi dragă, e tânără și ea, ce să îngaime și ea la o vârstă atât de fragedă? Are timp să se maturizeze.”

Citit 903 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2018 16:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.