Spălați pe cap cu legile Justiției

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Adunările publice trebuie declarate, a decis ieri Înalta Curte, protestatarii riscând chiar să intre la închisoare. Ehei, nu-i întâmplător faptul că madam Dăncilă s-a dus puțin pe la Erdogan...

* Ministrul Tudorel, în ciuda semnalelor primite din fauna justiției, i-a propus-o lui Iohannis pe Adina Florea pentru șefia DNA. Încerc o metaforă de nivelul doamnei Vio de la Palatul Victoria: toată lumea îți recomandă să lași câinele așa cum a apărut pe lume, adică să nu-i tai coada, iar tu ce faci? Îi retezi și din ureche? M-am făcut înțeles, Vasi-Vio? Cât de cât, cum m-am priceput.

* Adina Florea are ceva din rictusul vânzătoarei de la aprozar când te duci cu 50 de lei și ea te întreabă de ce nu ai mărunt.

* A trecut și Ordonanța de Urgență, legile Justiției au fost potolite, s-au făcut în sare și boia, așa cum îi place măcelarului - mai rămân de pus pe grătar și consumate de mustăcios după plac.

* M-am calmat definitiv când am citit că Șerban Nicolae nu agreează OUG de ieri. În ce hal s-au implicat consilierii de la Tel Aviv ai lui Dragnea, ceva de nepovestit! Au umblat și la personajele negative, le-au mai tăiat din momentele toxice, au fost pozitivate... Mă tem că până la Crăciun voi avea tendința de a merge cu sorcova (sau cu capra) la bucălatul care a văzut poze deocheate cu Chichirău de la USR.

* Turcia, Dubai - iată o parte a traseului din turneul euro-asiatic al premierului României. În Kuala Lumpur nu va ajunge, asta-i ditamai înjurătura.

* Rezultatele exercițiului Seism 2018 nu sunt încurajatoare: La un cutremur de 7,5 grade, peste 3.000 de bucureșteni ar muri și alți 45.000 ar fi răniți, dispăruți sau sinistrați. Cu alte cuvinte, ar fi mai mult loc în Centrul Vechi, mă gândesc că acesta e un aspect important.

* Ieri, de Ziua Internațională a Spălatului pe Mâini, România a ales să se spele pe cap cu legile Justiției. Chestiune de gust.

* Am serbat, tot pe 15 octombrie, și Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. La mulți ani, doamnă Vio!

Citit 824 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2018 17:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.