Nunta lui Fiscaro

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Știrea zilei de ieri a venit din mediul "masa, felicitările și dansul", ANAF anunțând că le va trimite tinerilor căsătoriți scrisori pentru a afla câteva date importante pentru bugetul de salarii și pensii al României. De pildă, cine v-a pus muzică la nuntă, cine v-a tras în poză și cât i-ați dat părintelui ca să vă cunune? Dacă tot s-au mărit niște lefuri în republică, trebuie să vedem cum le susținem. Comentarii la cald, până nu-mi vine cheful să caut altă nevastă, pe modelul Cristi Borcea, Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu, un brand veritabil în domeniu:
1. Amenzile pentru nedeclararea informațiilor necesare lui Orlando de la Finanțe sunt cuprinse între 2.000 și 5.000 de lei. Carevasăzică, dacă ți-a ieșit suma X la nuntă, scade câteva sute de euro, altfel bugetarul Y nu-și mai poate primi avansul și lichidarea.
2. L-aș pârî pe Constantin Enceanu (sau pe Mâțu-Stoian, nu mai știu care dintre cei doi rapsozi a ieșit pe primul loc în preferințele mioriticilor) că mi-a gâjâit la cort, apoi aș da vina și pe Gabriel Hennessey că mi-a făcut câteva fotografii contre-jour.
3. Orașul Însurăței din județul Brăila - îl întâlnim atunci când ne ducem spre autostrada cu nume de corp ceresc - este ca și halit de ANAF în spectacolul pe care l-aș intitula "Nunta lui Fiscaro".
4. Văd că România îi cântă deja marșul lui Orlando. N-are rost să ne gândim la prostii, e acel imn interpretat la acordeon.
* Orlando Teodorovici, că tot l-am pomenit în scandalul cu voalul miresei, n-a vorbit degeaba despre necesitatea reformării aparatului bugetar. De pildă, CSM București, campioana României la handbal feminin, și-a dat afară antrenorul.
* Aproape jumătate din populația lumii se străduiește să-și asigure nevoile de bază de pe o zi pe alta. E rezultatul unui studiu recent. Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!
* Despre Victor Ciorbea, nimic pentru astăzi. Avocatul Poporului se află în Statele Unite ale Americii, face agroturism de octombrie. N-are cu cine acasă, niște țărani. Despre noi e vorba.

Citit 620 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2018 17:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro