Mișcare la piciorul de lemn

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Încă o dată despre Ilie Balaci, un dispărut foarte iubit de români abia după ce a trecut dincolo: era atât de bun, de profesionist, de puternic, de toate cele, că nu-l angaja nimeni în fauna fotbalului autohton. Unii îl consideră cel mai bun produs al soccer-ului românesc, dar în prima ligă a oii simandicoase Miorița a antrenat doar jumătate de an. Șase luni, nene, o sută optzeci de zile! Nici măcar clubul care l-a omagiat acum două zile, CSU sau Universitatea Craiova, nu-i oferise un post de chibiț de onoare, un birou, o simbrie, ca să ne dăm seama că nu suntem inundați de glandele lacrimale ale crocodilului. Dumnezeu să ne judece pe toți!

* Aproximativ 1,1 milioane de români trăiau într-o sărăcie extremă, în 2015, anul pentru care există cele mai recente date, potrivit unui raport al Băncii Mondiale, care ia în calcul 177 de țări. Se poate spune că străinii ne vor răul? Desigur, nu poate ști Banca Mondială sau altă instituție or for internațional dacă acel milion de români n-a decedat între timp... Or dacă nu mai trăiesc, se cheamă că mai sunt săraci? Vorba cuiva, adaptată în punctele esențiale, să-ți fie rușine, George Soroș!

* Doamna Vio de la Palatul Victoria a fost ironizată într-o emisiune de satiră de la francezi. Extraordinar, distinsa nici măcar nu cunoaște limba engleză, s-ar putea spune, deci nu cred c-o poate afecta.  

* Trei compatrioți ai doamnei Dăncilă au escrocat statul francez cu 1,7 milioane de euro. Păi, cum să râdeți de premierul țării noastre, fițoșilor?

* Un cuplu din Polonia afirmă că dieta bazată doar pe fructe îi permite să nu se mai spele pe dinți. Mulți români le calcă pe urme acestor oameni – din cauza costurilor, au început să nu mai folosească pastă și nici periuță. Credeți că la un moment dat vor refuza fructele căzute din copac? Altfel, s-ar prăpădi de foame.

* Conform unui studiu făcut pe mai bine de 120.000 de pacienți, lipsa de mișcare este mai dăunătoare decât fumatul. Așa e, mai dă și dependență (mă rog, creează adicție, ca să mă exprim aidoma specialiștilor) – oricât de mult ai fugi de sedentarism, nu te poți abține și fugi și mai tare de transpirație. E tot un fel de mișcare la piciorul de lemn.

Citit 797 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2018 18:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.