Odă în tensiometru antic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu credeam să învăț a mă enerva vreodată pe băieții și fetele care încasează injust sume incredibile în domeniul publicității de anvergură. Cum să nu-l tragi de guler, nene, pe retailerul care, în contextul sărbătorilor de sfârșit de an (da, da, Crăciunul, Sfântul Ștefan, Sfântul Vasile), aplică reduceri substanțiale la tensiometre? Vino iar în sân, nepăsare tristă, ca să pot muri liniştit, pe mine, vorba poetului:

1. Ce va înțelege românul din această așa-numită ofertă? Bre, va fi ultimul Crăciun prins pe această planetă. Nunc est bibendum, cum clamau vechii romani, adică haideți să dăm iama în bufet!

2. Statistic, cu cât îți consulți mai mult valorile tensiunii arteriale, cu atât ești mai predispus la încheierea activității. Nimeni nu te va mai întreba unde și cu cine vei petrece Revelionul.

3. Aș putea boteza campania de față, proiect lipsit de cea mai vagă urmă de inteligență, drept Odă în tensiometru antic.

* O femeie de 33 de ani din România - se spune că ar fi blogger, dar acest hobby nu mai are de mult caracter particular - a publicat pe Facebook un mesaj despre cum nu se epilează și că apreciază naturalețea. Postarea ei a devenit virală, mai ales că este însoțită de-o fotografie sugestivă, cu blăniță. Iată o parte din mesajul eroinei ultimelor zile: "Este prima oară în viaţă mea de adult când mă simt liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârşitul lunii septembrie, astfel pentru prima oară în 16 ani de când mă epilez «că aşa trebe», «că aşa se face», că doar aşa «e sexy», aleg să fiu femeie liberă". Să fie următoarele remarci:

1. Femeie liberă, când totuși te cotropește coama pe gambe? Eco poți fi, căci ai ales reîmpădurirea, nu și liberă.

2. Dacă circulă în agora băiețeii cu glezne gât-golașe, unii fiind trecuți de 40 de ani, de ce n-ar avea voie domnița să poarte flaușat? Direct pe piele, fără intervenții externe.

3. Mă aștept ca magazinele de unelte și scule să facă un pas în față, să se implice în poveste. Vreau prețuri tentante la mănușile bărbătești pentru seri romantice.

Citit 1143 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2018 16:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.